lauantai 31. maaliskuuta 2012

Pipoja pakkasiin ( koska kevät jäi kuppaamaan!)

Kovin tuottelias en ole viime päivinä ollut, mutta sainpas ommeltua muutaman pipon.Kruunuapplikointipipo menee eräälle pienelle prinsessalle. Vastalahjaksi saamme villasukat. :)
Pienimmän pipon taidan lähettää synttärilahjaksi tuonne eteläisempään Suomeen. 
Perhospipon tein meidän omalle Pirpanalle.

Ja tässä se nyt on vielä lähikuvassa, ensimmäinen tekemäni velouripipo! Se on ihana! (Mun mielestä ainakin.) Pehmeä, pirteä, mukava.Pinkin velourin sain ystävältäni ja applikoinnin velourit löytyivät tilkkulaatikosta. Pipon kääntöpuoli on trikoota. Vaaleanpunainen perhonen jäi ilman koristetikkauksia kahdesta syystä: a) lanka oli ihan lopussa ja b) en uskaltanut tehdä niitä noin pieneen juttuun. Violetin perhosen koristetikkaukset onnistuivat minun mittapuuni mukaan oikein hyvin (kun ottaa vielä huomioon, että tikkailen ihan tavallisella paininjalalla, jolla näkyväisyys on vähän niin ja näin).

 Pipot ovat käännettäviä. Kääntöaukon kohdalle ompelin vielä tuollaiset pienet nauhanpätkät yksityiskohdiksi. Tilasin nauhoja (Hanhelista) alkuvuodesta hirmuisen kasan. Kaikki trikoot on tilattu Michas Stoffeckelta Saksasta kimppatilauksena. 

Jokunen pipo olisi vielä tarkoitus tehdä, vaikka mieli jo halajaisi lippisten pariin. Tule jo kevät!


6 kommenttia:

 1. Hienoja on!
  Minkäkokoiset aukot sä muuten teet kärkiin, eli kuinka leveä ja pitkä lovi?

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Aukko on n. 5cm korkea ja 3 cm leveä (kun kangas on taitettu).

  VastaaPoista
 3. Oolrait, kiitti =) Piipatin eka pipo on tehty ohjeella jossa lovi oli taitettuna 2cm leveä ja 7cm korkea. Mä tässä siis hahmottelen et minkä verran muoto muuttuu noita mittoja muuttamalla. :)

  VastaaPoista
 4. Hienoja :) Pipoapplikoinnit olisi munkin to do -listalla, mutta saas nähdä vieläkö velourpipoja jaksaa tänä keväänä alkaa ompelemaan... Nimim. niitä lippiskelejä odotellessa ;)

  VastaaPoista
 5. Onko muuten olleet Saksan trikoot hyvälaatuisia? Sorruin nimittäin tilaamaan myös tuollaisen tähti-pallo-sydän ylläripaketin kun tässä juuri kimppa järjestettiin...

  VastaaPoista
 6. Kiitos! Vaikea sanoa laadusta vielä, kun eivät ole olleet käytössä/pesuissa vielä juurikaan. Ihan ok varmaan. Ainakin ne näyttää kivoilta. ;)

  VastaaPoista

Jätä jälki, kirjoita kommentti, paljasta, että piipahdit! :)