tiistai 8. toukokuuta 2012

Äidille laukullinen onneaMukavaa, että blogiin on tullut taas muutama uusi lukija. Täysi kymmen kun pyörähtää täyteen, voisi olla aika järjestää arvonta! Miltäs kuulostaisi? :) Mutta nyt varsinaiseen asiaan.

Tämä laukkukaava oli niin kiva (ja helppo), että näitä laukkuja piti tehdä lisää! Tein laukut äitienpäivälahjaksi omalle äidilleni ja anopilleni. Kolmas laukku taas menee yhdelle fb-haasteeseen vastanneelle kaverille.
Tässä kassit toiselta puolelta...


... ja toiselta puolelta. Kääntömalleja siis taas. Kankaat ovat peräisin paikallisista kangaskaupoista.Kahteen laukkuun tein tuohon laukunsuulle kiinnityssysteemin, että laukun saa edes vähän kiinni. Tamppi on kaksipuolinen ja siinä on napinläpi. Ja molemmilla vastapuolilla on tietysti sopivat napit.
Beigen laukun toisena nappina on mummin vanhasta nappilaatikosta löytynyt nappi. 


Punaiseen laukkuun painoin kangasvärillä ja leimasimella kukkasen. Leimasimia, jotka on kai tarkoitettu ihan paperiaskarteluhommiin, ostin Sinellistä kerran useamman, ja vielä jäin harmittelemaan, etten ostanut enempää. Näillähän voi tehdä kasseihin ja vaatteisiinkin vaikka mitä! :)

 

5 kommenttia:

 1. Kivoja nää laukut! Onko tää ohje jossakin?

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Kaava taitaa olla Ottobre 3/2003, jos oikein muistan. OE:n puolelta kantsii kysellä, joltain löytyy skannattunakin. :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania laukkuja! Itsekin haaveillut laukkujen ompelusta mutta taitavat olla meikäläiselle hiukka vaikeita ommeltavia :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Lyytikki, nämä eivät ole ollenkaan vaikeita! Kannattaa kokeilla! :)

  VastaaPoista

Jätä jälki, kirjoita kommentti, paljasta, että piipahdit! :)