torstai 10. toukokuuta 2012

LeppislippisIllalla muistuttelin itselleni, mitenkäs se lippis oikein tehtiinkään. Näitähän tuli viime kesänä tehtyä useampi, ja nyt aloitin uuden lippiskauden. Onnistuihan se vielä!

Kaava on vanha, tuttu Coconat (Ottobre 3/2010). Ihanan leppiskankaan tilasin Perhonen korvanlehdellä -nettikaupasta. Musta puuvillakangas on paikallisesta, vuorin valkoinen kangas meidän hääpöytäliinaa. :) 

Kaitaleena käytin valmista vinonauhaa. Tämä punainen polka dots -nauha on tilattu Iinulta. Lippis on vielä hitusen iso meidän Pirpanalle, vaikka laitoin kuminauhan pidemmälle matkalle kuin ohjeessa neuvottiin ja vaikka vielä aamulla purin ja kiristinkin. Ehkä tämä jo loppukesästä on sopiva. :)6 kommenttia:

 1. Pitäsköhän taas kokeilla tätä kaavaa. Mie oon niiiin huono hattujen, pipojen ja lippisten kanssa. Aina väärän kokonen. :/ Mutta tää siun tekemä kyllä kannustaa kokeilemaan.

  VastaaPoista
 2. Oikeesti, tää on niin ihana!;) En tiedä uskaltaisko itekkin yrittää?

  VastaaPoista
 3. Kokeilemaan vaan! Tää ei oikeesti oo kovin vaikea. Mäkin tein näitä viime kesänä, vaikka en ollu sillon ommellu ku ihan vähän aikaa. =)

  VastaaPoista
 4. Tää on kiva! Saat kyllä opettaa mullekkin miten nuo lippikset tehdään niin jospa Piipattikin pari sellaista kesäksi saisi =) Juuri tajusin että en ole muistanut sitä sun antamaa lätsälinkkiä tutkia ollenkaan.. Shame on me!

  VastaaPoista

Jätä jälki, kirjoita kommentti, paljasta, että piipahdit! :)