sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Uusi arvontavoittaja
Kävin lasten kanssa pienellä kesälomareissulla, joten ompelukoneeseen en ole ehtinyt koskeakaan moneen päivään. Nyt ei siis ole esiteltäviä ompeluksia. Matkalle otin mukaan lankoja ja virkkuukoukun. Jossain välissä ehdin sen verran koukkua heiluttaa, että tein jokusen kukkasen odottamaan tulevaa sijoituspaikkaansa. :) 
(Muuten nyt kun ne tuossa keltaisen kankaan päällä ovat, niin tuleepa mieleen, että keltainen mekko kukilla koristeltuna voisi olla aika ihana...!)


Mutta sitten varsinaiseen asiaan. Koska ensimmäinen arvontavoittaja (Novella) ei ilmoittautunut sähköpostiini viikon kuluessa edes välihuutelujen jälkeen, toteutin uhkaukseni ja laitoin onnettaren arpomaan uuden voittajan. 

Voittaja, joka saa 2m Hannan Kankaan joustofroteeta, on:
 Koo
 arvalla numero 49 ja kommentilla: "Kahdella arvalla mukana, vaikken ikinä mitään voittakaan.... ;D" 18. toukokuuta 2012 23.33 

No, tälläpä kertaa Koo sitten voittikin! Otapa Koo yhteyttä sähköpostitse (nuppuneula ( at ) gmail . com ), niin sovitaan tarkemmin yksityiskohdista.  

Jospa ensi viikolla taas pääsisin ompelusten pariin. :) Tuo kukkasten alla oleva joustofrotee (Hannan Kankaasta siis sekin) ainakin odottaa pääsyä vaatteeksi. Ja postissa odottelee ihana Mekkotehdas-kirja, jonka kaavoja toivon pääseväni pian kokeilemaan.
1 kommentti:

  1. WHAAAT!! Ihanaa! Päivän piristys, on sen verran kiukkunen ja huonosti nukuttu yö takana... =)

    VastaaPoista

Jätä jälki, kirjoita kommentti, paljasta, että piipahdit! :)