lauantai 28. heinäkuuta 2012

"Otkohälytys! Otkonautit, asemiin!"Niin kuin monessa muussakin perheessä, meillä lemppariohjelma on nykyään Oktonautit. Tuon tuostakin kotona raikaa: "Otkonautit, asemiin!" tai "Otkohälytys!" (Juu, Jässikän suussa tuo sana on aina noin, kyse ei ole nyt minun kirjoitusvirheestäni... ;) )
Kyselin Jässikältä moneen kertaan, mikä hänen lempihahmonsa on. Sain vakuuttuneen vastauksen, että Kapteeni Valkonen. No, mieli ehti muuttua jo monta kertaa suunnittelun ja toteutuksen välillä, mutta uskon tämänkin lopulta kelpaavan. 

Kaavana on taas  Night Owl (Ottobre 6/2009). Turkoosi pilkkukangas on Hannan Kankaasta, resorin alkuperää en taas muista. Applikointi on tehty kokonaan tilkkulaatikosta löytyneistä velourpaloista.


Tämän paidan kanssa vastoinkäymisiä oli lähes joka vaiheessa... Applikointipalat eivät tarttuneet kiinni, puuttui oikeanvärinen lanka, saumurin tikki harotti, applikaatio näytti (/näyttää?) liian pieneltä, paidassa on ehkä hieman liikaa yöpaitafiilis jne. Nyt, kun paita on lopulta valmis, yritän olla siihen kuitenkin ihan tyytyväinen. 


Applikaatio oli aika nyhertämistä. Pitäisi vaan uskaltaa tehdä isompia kuvia. Jotenkin aina arastelen sitä, että paidasta tulee liian tönkkö, jos applikaatiokuva on tosi iso...


 


Tällainen Kapteeni Valkonen siis tässä huushollissa. Voipi olla, että muutkin hahmot pääsevät vielä tekoon. Kovasti Jässikkä on ainakin Lasin (Kwasiin) puolesta hehkuttanut. :)
26 kommenttia:

 1. Tosi hieno! Kadehtien katson nuita pieniä yksityiskohtia. Ne on onnistuneet todella hienosti! Saat kyllä olla tyytyväinen!

  VastaaPoista
 2. Ihana!!! Kelpais aivan varmasti meillekkin :) Miks minä en osaa :( Miten te ihmiset teette hattuun tuon mustekalan?

  VastaaPoista
 3. minusta tämä on suloinen.ihana ilme.

  VastaaPoista
 4. Kiitos teille! Minttu, mä tein hatun mustekalan ihan applikoimalla. Se valkoinen mustekala on velouria, suu ja silmät turkoosilla langalla tikatut pisteet.

  VastaaPoista
 5. Tosi hieno! Sain tänään valmiiksi housut, joissa ion Kapteeni Valkoinen, mutta jätin suosiolla tuon mustekalan pois. Mun kuva taitaa olla pienempi ja se oli kyllä melkoista nysväämistä.

  VastaaPoista
 6. taitava oot, kova homma, mut lopputulos loistava

  VastaaPoista
 7. Tämä on tosi kiva paita!! Harmittaa vaan kun loppui koko Oktonautti ja tilalle tuli typerämpi töötti ja pulteri perjantaina :/

  VastaaPoista
 8. Hieno on! Mun lapsi tuli tähän hokemaan "minä kattoo oktonautteja".

  VastaaPoista
 9. Hiano tästä tuli!! (kirjoitusasu tahallinen, toim.huom. ;) Ihanasti hokattu nuo kuplat, ja kuten tuolla edellä jo todettiin, tässä on kapteenilla just eikä melkein Valkosmainen katse. Otkonautit, asemiin!

  VastaaPoista
 10. Ihana paita. Ja tosi taidokkaasti tehty kuva.

  VastaaPoista
 11. Ihana!! meidän pojat on ihan kateellisina, heidänki lemppariohjelma tuo!:)

  VastaaPoista
 12. Tosi hieno, varmasti pojan lempparipaitoja. Miksi mulla ei riitä kärsivällisyys tuohon applikointiin....

  VastaaPoista
 13. Hieno! Pitää varmaan selvittää jostai,m itä nuo Oktonautit on, kun tuntuu olevan Oktonauttivillitys aplikaatioissa.:)

  VastaaPoista
 14. Tosi kiva! Mun tarttis kans tehdä meidän oktonauteille oktonauttipaidat. :)

  VastaaPoista
 15. Tosi hieno paita ja siististi applikoitu!

  VastaaPoista
 16. Ihan mielettömän hieno ja tarkkaa työtä olet tehnyt =)

  VastaaPoista
 17. Kiitos kaikille kivoista kommenteista! Niistä tulee hyvä mieli! Niin kuin myös siitä, että Jässikkä otti paidan vastaan aamulla riemunkiljahduksin! :)

  VastaaPoista
 18. Hieno on! Meilläkin leikitään "otkonautteja" päivittäin. :) Itsellä on myös ollut suunnitelmissa jotain aiheeseen liittyvää applikoida, itseasiassa Viivi on ollut tulostettuna jo helmikuusta. Piti tehdä tytölle synttärilahjaksi, jospa seuraaville synttäreille. ;)

  VastaaPoista
 19. Meilläkin on oktonauttifani ja pettymys oli suuri kun tänä aamuna ei enää oktonautteja tullutkaan! Kwazii-paitaa on meidän fani tilannut itselleen :) Hienosti olet pieniä ykstyiskohtia jaksanut näpertää!

  VastaaPoista

Jätä jälki, kirjoita kommentti, paljasta, että piipahdit! :)