sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Ja maalissa ollaan!
Ralliraita saapui ja suorastaan vaati päästä huppariksi! Tämän ihanan kuosin on suunnitellut Maitotyttö. Kangas on muuten mukavan napakan tuntuista ja lyhytlenkkistä.Tykkään kovasti molemmista väreistä, joten minulla oli suuria valinnanvaikeuksia kangasta valitessani. Ensimmäisenä päädyin nyt kuitenkin kokeilemaan keltaista raitaa.
Ralliraita-kangas ja applikaation punainen joustis ja ruutulippukangas (=salmiakkikangas) on tilattu Hannan Kankaasta. Punainen tähtikangas (JNY) on Royal-tuotteelta.
Huppariin käytin More Grey -paitakaavaa (Ottobre 4/2011) ja lisäsin Funny Foxin (Ottobre4/2012) hupun pienillä muutoksilla höystettynä. Ja hiphei, raitojen kohdistaminenkin onnistui melko hyvin!

Elmo-applikaatiota olin suunnitellut jo pitkään. Nyt sen aika viimein tuli! Uudella koneella applikoiminen on vielä vähän outoa, mutta kyllä se tästä vähitellen... Applikointipaininjalka on kyllä aivan mahtava juttu!

Raitakangasta odotellessani tein jo valmiiksi housut mustasta joustofroteesta (Hannan Kankaalta myös). Kaavana luottokaavaksi muodostunut Saimi (Ottobre 1/2009). Sivuille tein piristykseksi ruutulipputaskut. (Jässikkähän ei tykännyt salmiakkikankaasta yhtään, mutta kun markkinoin saman kankaan hänelle ruutulippukankaana, niin johan alkoi kelvata... ;) ) Taskut ovat siis oikeasti pyöreät, vaikka sitä ei näistä kuvista näekään. Mitään käytännön merkitystä niillä ei juuri ole, niin pieneksi itse taskuosuus jää, mutta tuovatpa kuitenkin vähän eloa mustiin pökiin.

ps. Kannattaa lukea myös seuraava postaus... ;)


9 kommenttia:

 1. Voi mitä ihanuuksia! <3 Aivan ihana ralli-setti, ja miten suloinen ja ihana Elmo ! <3 (täällä on Elmo-fani äiti, jolla on lapaset nimeltään Elmo ;D)

  VastaaPoista
 2. Vitsi miten hyvä idea käyttää tota salmiakkia noin päin! Tulee ihan rallifiilis tästä :)

  VastaaPoista
 3. Vauhtia ja vipinää, ehdottomasti! Kyllä kelpaisi Elmo minullekin, sen verran kiva setti on :) Ja kuten muutkin ovat kehuneet, kiva idea ruutulipun käyttöön. Tuo applikointi on sekin todella valloittava. (Ja eikös vaan olekin se applikointijalka ehdoton, mä olen ihan rakastunut siihen ;)

  VastaaPoista
 4. Kiitokset kaikille! Mukavaa saada kommentteja, ja vieläpä näin ihania kommentteja. :)

  VastaaPoista

Jätä jälki, kirjoita kommentti, paljasta, että piipahdit! :)