sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Hei, me lennetään!Nämä ihanat Noshin Kuumailmapallo-kankaat sain ystävältäni vaihdossa. Vähän on pitkässä viivassa ollut tämäkin projekti, mutta tulipa sekin lopulta valmiiksi.
Tässäpä siis vaatteet siskolle ja sen veljelle. :)Olipas hauska tehdä tällaiset samisteluvaatteet, jotka ovat kuitenkin erilaiset. :)


Pirpanan mekko on rakennettu pienistä palasista. Oikeastaan mekon mitat määräytyivät juuri käytettävissä olevien palasten mukaan.
Kaavan pohjana on Hoops-teeppari (Ottobre 3/2012). Siihen olen sitten lisännyt alaosaan pituutta ja leveyttä, rinnan kohdalle leikkaussauman ja hihat muutin tuplahihoiksi. Hihojen raitakankaan sain myös ystävältäni pikalähetyksenä postitse, kun visio vaati juuri tuota Znokin raitakangasta. :)
Tein mekon valmiiksi, mutta se tuntui kaipaavan vielä "sitä jotain"... Keksin sitten laittaa ruskeaa pitsikumpparia leikkaussauman päälle ryhdittämään ilmettä. Löysin lopulta sopivaa kuminauhaa paikallisesta kangaskaupasta. Kumppari on tässä kaksinkerroin, niin että sain pitsireunuksen sekä ylä- että alapuolelle.

Jässikän huppari on tehty More Grey -kaavalla (Ottobre 4/2011), johon lisäsin hupun. Hupun vuorina on JNY:n pilvikangasta. Tässä vielä lopuksi terveiset oikealta kuumailmapallolennolta muutaman vuoden takaa!  
Lennokasta viikkoa kaikille! :)

10 kommenttia:

 1. Miten ihanat kuumailmapallo-ompelukset! Tuo mekko on niin supersuloinen!

  VastaaPoista
 2. Vitsi noissa on niin kivat ideat. Raidat mekon hihoissa ja tuplahihat ja pitsikumppari, tosi kivoja yksityiskohtia. Ja pilvivuori hupparissa kans on mielettömän kiva idea;)

  VastaaPoista
 3. No vautsi vau :) Täytyy kyllä sanoa, että melkein tekisi mieli purkaa tuo oma pinkki kuumailmapallotunika ja tehdä samanlaiset hihaviritykset, tosi kivasti toteutettu tämä visio! Ja kumppari myös, ihana yksityiskohta. -- Ja huppari kans, vallan hieno!

  VastaaPoista
 4. Tää on kyllä jännä kangas. Itse en ole sitä hankkinut, mutta sain ystävältä sitä pienen palan. En ole vain osannut sitä käyttää minnekään. Toisten ompelukset näyttää kyllä kivalle mutta itseä ei ispiroi.. ehkä sekin hetki vielä tulee ;) Ihanat ompelukset kyllä. Tuo pitskikumppari on kyllä piste iin päälle. Hupparin vihreä väri on IHANA!

  VastaaPoista
 5. Tuo tunika jäi kyllä mieleeni kummittelemaan. Siis miten ihanat nuo hihat yhdistettynä tuohon pallokankaaseen, täydellistä!

  VastaaPoista
 6. Kiitos teille ihanista kommenteista! Oon itsekin tosi iloinen, että mun hihavisio toimi suht hyvin livenäkin. :)

  VastaaPoista
 7. Aivan ylihienoja! :)

  Mun blogissa on sulle muuten pieni haaste;)
  http://neanoan.blogspot.fi/2012/11/minut-on-haastettu.html

  VastaaPoista

Jätä jälki, kirjoita kommentti, paljasta, että piipahdit! :)