sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Kilppari ja Pöllöä"No jo oli aikakin...!"


 Olipa kerran teeppari. Tylsä, tummansininen teeppari, jonka lupasin ystäväni pojalle tuunata. Kului päiviä, kului viikkoa, kului kuukausia. Tuli ja meni ideoita. Lopulta tein päätöksen, että muita hommia ei saa tehdä, ennen kuin tuunaus on tehty.
Kuvan löysin netistä. Applikointi on tehty trikoo- ja velourtilkuista. Ensimmäistä kertaa tein applikoinnin valmiiksi ennen vaatteeseen kiinnittämistä. Työn kulusta voisi sanoa vaikka lyhennetysti: vaikeuksien kautta voittoon. Ihan hyvähän tästä tuli, vaikka olin jo heittää koko kilpparin nurkkaan.


Pitkästä aikaa on tullut heiluteltua myös puikkoja.
Tänään vietettiin isänpäivää. Sain miehelleni neulottua lahjaksi uudet villasukat. 
Lankana on Novitan Pöllöä. Tykkään väreistä tosi paljon. 
Tästä langasta tuli muuten myös ihana pipo. :)

5 kommenttia:

 1. Tosi suloinen kilpikonna! Sukatkin on tosi hienot!

  VastaaPoista
 2. No niin, hyvä hyvä! On vekkuli kilppari, ja toteutuskin onnistui, ei tuosta päällepäin huomaa millä tyylillä on tehty. Ja väliäkös sillä! On kiva :)

  VastaaPoista
 3. Hieno on ja siististi ommeltu.. Eikös olekkin yllätävän hankalaa, koittaa suristella valmisvaatteeseen. Itsekkin muutamia kertoja joutunut moisen eteen.

  VastaaPoista
 4. Oli vähän hankalaa tehdä valmiiseen vaatteeseen. Lähinnä mun hankaluudet johtui siitä, että oon tottunut applikoimaan kaikki pikkupalatkin suoraan siihen varsinaiselle kankaalle. Tästä systeemistä oli jotenkin vaan turhaa vaivaa... Mut onneksi lopputulos oli kuitenkin ok ja kelpasi saajalle. :)

  VastaaPoista
 5. Ihana kilppari! En voi kuin ihailla sitä että sait sen valmiiseen vaatteeseen laitettua.

  VastaaPoista

Jätä jälki, kirjoita kommentti, paljasta, että piipahdit! :)