sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Pesukarhu istui puussaPesukarhut tarttuivat mukaani viikonloppuna Lahden Kätevä-messuilta. Pyykkinarulta pesukarhut huutelivat tänään minulle niin vastustamattomasti, että ne oli pakko ottaa tekoon heti.

Lillestoffin Pesukarhukangas on ostettu Sampsukan messuosastolta. Tätä kangasta olin katsellut netistä jo jonkin aikaa, ja arvasin hairahtavani kankaan sattuessa kohdalle.

Kaavana on taas More Grey (Ottobre 4/2011). Yhdistin pesukarhujen kanssa keltavalkoista raitakangasta, jonka olen tilannut joskus Hannan Kankaasta. Resori ja nauhanpätkät ovat kai Hanhelista. Puunrunkojen ruskea on sen verran jännä sävy, että kaapistani ei löytynyt sopivaa kangasta, vaikka etukäteen olinkin ajatellut ruskeita hihoja.
(Kuvan värit ovat muuten vähän todellista vaaleammat.)


Hihaan ompelin yksityiskohdaksi pätkän nauhaa, jonka värit mätsäävät ihan just eikä melkein tuon kuosikankaan kanssa. 

Ja sitten se tavallinen ongelma... Tälle alaosa... No, on meillä onneksi keltaiset ja turkoosit velourhousut, jotka varmasti tämän paidan kanssa jotenkin käyvät. Miten niitten alaosien tekeminen on jotenkin niin paljon vaikeampaa/tylsempää, ettei niitä meinaa saada tehtyä...?10 kommenttia:

 1. Minusta tämä on ihana yhdistelmä <3 Raikastaa noita pesukarhuja kivasti. Mutta tätäkin enemmän mä olen ihanstunut noihin raidallisiin resoreihin... Onko tässä nyt itsekin alettava napsuttelemaan. Ei ois kyllä vara, joten ehkä tyydyn ensin tuhoamaan nykyiset :) (Ja odottelen malttamattomana omien pesukarhujeni saapumista!!)

  VastaaPoista
 2. Ompa kiva paita, nuo keltaiset hihat sopivat tähän kyllä enemmän kuin hyvin :)

  VastaaPoista
 3. juuh, pesukarhut on I-H-A-N-I-A!!! ja tosi hyvin mätsää tuo vaakaraita niiden kanssa!

  VastaaPoista
 4. Onpas tosi ihana paita ja kiva kangas;)

  VastaaPoista
 5. Tuo kangas on itselläkin pakko-saada-listalla, tosin usein jään nuolemaan näppejäni, kun palkkapäivään saakka joutuu odottelemaan! Aivan ihana paita, niin kivat resorit ja kaikki!

  VastaaPoista
 6. Hieno, hyvin sopii tuo raidallinen ja hihan merkki tosiaan kuin tarkoitettu tuohon :)

  VastaaPoista
 7. Oij, miten ihana paita! Nuo keltaiset raidat on juuri oikea valinta!

  VastaaPoista
 8. Kiva paita, vaikka aluksi en kankaasta tykännytkään. Pitääköhän nyt kuitenkin ostaa tuota palanen... :)

  VastaaPoista
 9. Aivan ihana yhdistelmä! Mahtava :)

  VastaaPoista
 10. Hirmuisesti kiitoksia teille ihanista kommenteista! Kiva kuulla, että kangasyhdistelmä on teidän mielestä onnistunut. Itse en ollut siitä ihan vakuuttunut ommellessani, mutta taitaa siihen minunkin silmäni vähitellen tykästyä. :)

  VastaaPoista

Jätä jälki, kirjoita kommentti, paljasta, että piipahdit! :)