lauantai 1. joulukuuta 2012

Joulukalenteri Marimekon tyyliinMeinasi tulla kiire, mutta ehdinpäs! Viime yönä sain valmiiksi joulukalenterin, jonka innoittajana on tietysti toiminut Marimekon kankainen joulukalenteri.
 
 
 
 
 


Minulta ei löytynyt niin paljon Marimekon tilkkuja, mutta kaivelin tilkkulaatikon uumenista jouluisen värisiä sekalaisia tilkkuja. Harmaa tuli mukaan olkkarin muusta sisustuksesta.
Punainen pohjakangas on kirpparilta ostettu vanha Marimekon kangas. Takapuolen harmaa kangas, joka on taitettu myös kehyksiksi etupuolelle, on ostettu Finlaysonin tehtaanmyymälästä. Taskut tein kaksinkertaisesta kankaasta, ja numerot piirsin kangastussilla (askartelusabluunan avulla). Kalenterin koko on 73 x 103 cm.
 
 
Kuvaamisen vaikeus iski taas. Näin pimeällä on mahdotonta saada hyviä kuvia, joissa värit ja valo olisivat oikeat/edukseen. Tässä siis kaksi kuvaa, todellisuus lienee jotakin näiden väliltä... ;)


Nyt kelpaa joulua odotella. Kaikkia taskuja ei parane täyttää etukäteen, sillä uteliaat pikkukätöset kopaavat taskuja tuon tuostakin! :)
 
 

7 kommenttia:

 1. Todella kaunis kalenteri! Pitää varmaan alkaa suunnitella omaa nyt, niin saa sen sitten ensi vuonna valmiiksi ajoissa ;)

  Jätin sinulle tunnustuksen blogiini :)

  VastaaPoista
 2. Ihastuttava! Harmaa tasapainottaa tosi kivasti punaisen eri sävyjä. Tuo käy jo ihan sisustuselementistä.

  VastaaPoista
 3. Ihana kalenteri! Meillä on pienempi luukkukalenteri, jonka lisukkeena on iso joulusukka, johon sitten laitetaan ne yllätykset, jotka eivät luukkuihin mahdu :)

  VastaaPoista
 4. Kauniisti toteutettu ja tuo joulun tunnelmaa olohuoneeseen (?).

  VastaaPoista
 5. Kiitos! :) Juu, olkkarissa tämä roikkuu. Jos tonttu sattuu tuomaan isompia lahjoja, ajattelin jättää taskuun vinkin, jonka avulla se pitää etsiä jostain piilosta. :)

  VastaaPoista
 6. Kiva kalenteri! Voittaa kaupan kalenterit 100-0

  VastaaPoista
 7. Tämä on kyllä kaiken vaivannäön arvoinen. Ja kuten jo totesin, on niiiiin ihana sisustuselementti, että kai sitä on itsekin reipastuttava ensi joulun lähestyessä... Värimaailma on todella jouluinen ja lämmin. Eli ihana, ihana :)

  VastaaPoista

Jätä jälki, kirjoita kommentti, paljasta, että piipahdit! :)