sunnuntai 6. tammikuuta 2013

PII-PAA-paita!Jässikkä sanoi heti tämän kankaan nähdessään: "Toi on mun paita!" Ja äitihän tekee työtä käskettyä.
Paloautot ja poliisit ovat tällä hetkellä aika kova juttu, joten tämä kangas on aivan omiaan pojalle. Kuvio on aika pientä, joten halusin yhdistää siihen myös jotain muuta kangasta, etteivät autot aivan vilise silmissä.

JNY:n Hälytysajoneuvo-kangas ja raitakangas on molemmat tilattu Hannan Kankaasta. JNY:n punainen tähtikangas on muistaakseni Royal-tuotteelta. Keltaisen resorin ostopaikkaa en enää muista. (Resori on muuten livenä hitusen tummempi. Hitusen tämä näyttää hailakalta, mutta hyvin lähelle tuo resorin sävy on paloautojen yksityiskohtien keltaista.) Mutta täytyypä vähän vielä kehaista itseään; kanttaus onnistui varmaan paremmin kuin ikinä ennen! Harjoitus taitaa tuottaa lopulta tulosta. :)
Paita on tehty More Grey -kaavalla (Ottobre 4/2011). Hihat jätin - pojan toiveen mukaan - tällä ilman resoreita. Voihan ne sitten myöhemmin lisätä, kun hihat jäävät lyhyiksi.
Eiköhän tämä uusi paita päällä ole huomenna hyvä aloittaa uusi vuosi hoidossakin. :)


Muoks. Päivää myöhemmin.
Aamun sovitus osoitti, että hihat olivat heti lähtöönsä liian lyhyet. Niinpä ompelin aamun kiireiden keskellä paitaan vielä hiharesorit.
Tällainen siitä sitten lopulta tuli:
 
 

Jässikkäkin antoi hyväksynnän resoreille ja oli oikein tyytyväinen, kun sai kuin saikin uuden paidan aamulla päälleen. :)8 kommenttia:

 1. Tämä on kyllä hieno ;) Ihanasti yhdistelty värejä ja kuoseja. Meillä hoikkeliinilla nousee hihat ilman resoreita tai ei pysy ylhäällä. Ja jostain kumman syystä myös moni kaava lyhyt hihoistaan, ainakin let it be oli...

  VastaaPoista
 2. On tosiaan hyvin onnistunut kanttaus ! Poitsu varmasti tykkää paidastaan :)

  VastaaPoista
 3. Hieno paita! Meidän piipaa fani haluais varmasti myös piipaa paida.

  VastaaPoista
 4. No on superkiva! Ja mä muuten meinasin heti kehua, että ai kun on siisti resorikanttaus, mutta sä ihan aiheesta kehaisitkin itse itseäsi :D

  VastaaPoista
 5. Onpa onnistuneita yhdistelmiä. Minulla tuppaa olemaan olematon määrä mielikuvitusta, kun tullaan kuositteluun.

  VastaaPoista

Jätä jälki, kirjoita kommentti, paljasta, että piipahdit! :)