lauantai 14. helmikuuta 2015

Kesäkassi Sylva-huutokauppaan


Sunnuntaina 15.2.2015 ompeluryhmämme tempaisee taas hyväntekeväisyyden merkeissä. Järjestämme toista kertaa hyväntekeväisyyshuutokaupan Sylva ry:n hyväksi. Huutokaupassa on huudettavana ihania, uniikkeja käsitöitä. Koko tuotto menee siis lyhentämättömänä Suomen syöpää sairastavien lasten ja nuorten yhdistykselle. Huutokauppa pidetään Facebookissa täällä ryhmässä: *klik* Liity mukaan tekemään hyvää!

Eilen ompelin huutokauppaan tällaisen kesäkassin. Kassi on käännettävää mallia, joten voi valita, kumpi puoli sopii parhaiten muuhun asuun tai mielentilaan.  

Kassin toinen puoli on tätä Roosa-trikoota Käpyseltä. Sen tuotosta lahjoitettiin viime vuonna 20% Roosa nauha -keräykseen, joten tämä kassihan on tukemassa kahtakin hyvää tahoa. Trikoo on vahvistettu jämäkällä tukikankaalla. Laukun suulla on sulkumekanismina kumilankalenkki ja nappi.Toisella puolella on farkkukankaasta tehty tasku, johon saa laitettua jotain pientä jonka ei halua hukkuvan aina laukun pohjalle.


Laukun ollessa toisin päin, se toimii hyvänä sisätaskuna.
Toinen puoli kassista on tukevaa puuvillaa. Sanotaankohan tätä markiisipuuvillaksi...? Kokonaisuudessaan siis varsin jämäkkä laukku, jonne mahtuu ihan kivasti tavaraa. Koko laukun korkeus hihnoineen on noin 50 cm. 

Itse tykkään tästä niin paljon, että saatanpa tehdä vielä joskus itsellenikin samanlaisen - siis samoilla kankailla. Samalla kaavalla olenkin tehnyt jo monta laukkua aiemminkin. Toivottavasti joku tykästyy tähän huutokaupassakin, niin saamme tälläkin pottia kasvatettua! Tein huutokauppaan myös kasan virkattuja sorminukkeja! Yritänpä ehtiä nekin bloggaamaan pian!


Hyvää ystävänpäivää ja tervetuloa mukaan huomiseen huutokauppaan!
1 kommentti:

Jätä jälki, kirjoita kommentti, paljasta, että piipahdit! :)