perjantai 5. helmikuuta 2016

NuppuNeulaa kirpparilla


Pieni askel yhteiskunnalle, mutta suuri minulle: Vein ekaa kertaa kirpparille myytäväksi itse ompelemiani vaatteita! Nyt pureskelen kynsiäni, mahtavatko ne mennä kaupaksi, vai saanko kantaa kaikki aarteeni takaisin kotiin. Aika jännää!Tänään aukeaa Lahdessa uusi lastenvaatekirppis Vadelmatarha Saimaankadun ja Aleksanterinkadun kulmassa. Siellä nämä nyt odottavat uusia omistajia. Näillä minun paikoillani ehdottomasti suurin osa vaatteista on minun ompelemiani, mutta löytyy sieltä aika monta miikkariakin yms.

Kesällä kävin ompelemiani vaatteita jo läpi. Silloin nappasin muistoiksi talteen rakkaimmat vaatekappaleet. Niistäkin taisi kertyä lähes äitiyspakkauslaatikollinen. :D
Nämä kaikki omatekemät jäivät kuitenkin myytäväksi! (Ja jos tarkkoja ollaan, niin tuolla taitaa olla kyllä muutamia vaatteita, jotka ovat peräisin ompeluystäviltä. )
On siis joskus tullut ommeltuakin! Suurin osa näistä vaatteista on luultavasti kokoa 80-86-92-98, mutta joukossa on myös joitakin pienempiä ja isompia. Aika ihanan värikäs kokoelma, eikö totta?Tässä vielä erikseen unisex / poikien vaatteet... ^
... ja tässä tyttöjen vaatteet. Kuvasta puuttuvat vielä esimerkiksi puuvillaiset kesämekot ja lippikset, jotka jäävät odottelemaan keväisempää/kesäisempää ajankohtaa. 

Näiden kuvien äärellä on muuten  kiva fiilistellä, mitä kaikkea onkaan tullut tehtyä.

Nyt vaan jännätään ja toivotaan, että kirpparille eksyy ihmisiä, jotka arvostavat käsityötä. :)

Mukavaa viikonloppua kaikille! Minä aion viikonloppuna laskea mäkeä ja ommella! Mitä teillä on ohjelmassa?4 kommenttia:

 1. Olispa mukava mennä noita penkomaan. Harmi vaan kun on niin kaukana. Itsekin olen muutaman kerran myynyt kirpparilla omatekemiäni. Aika hyvin ovat tehneet kauppansa, vaikka hinnat ovat olleet himpun verran korkeampia kuin perushenkkamaukoilla. Onnea myyntityöhön!

  VastaaPoista
 2. Ihania vaatteita, kirppispöytäsi näyttää tosi houkuttelevalle! Voi kun pääsisi tuonne penkomaan:) Onnea myyntiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, Villa Pipo. Hyvin ovat vaatteet menneet jo kaupaksi. :)

   Poista

Jätä jälki, kirjoita kommentti, paljasta, että piipahdit! :)