torstai 1. maaliskuuta 2012

"Brum Brum!" pörisi sydänauto

Kauan keräsin rohkeutta, mutta viimein uskalsin tehdä vetoketjullisen vaatteen! Tässä hupparissa meni melkein kaikki mahdollinen pieleen. Purin luultavasti jokaisen sauman vähintään kertaalleen. Kaavana on  Brum Brum (Ottobre 1/2012), jota hitusen muokkasin. Ihana sydänautovelouri on tullut Ikasyrin salaisesta paketista, ruskea velouri on Hannan kankaasta ja pilvet Kestovaippakaupasta.
Huppari on poitsun mielestä tosi hyvä; onhan siinä autoja, huppu ja taskut!

Hupparille syntyi kaveriksi teeppari ja housut. T-paita on muokattu lyhythihaiseksi vakiokaavastani Night Owlista (Ottobre 6/2009) ja housut on tehty Saimi-kaavalla (Ottobre 1/2009) hieman muokaten. 

Tykkään autoteepparista tosi paljon. Applikoinnin auto on luonnollisesti apinoitu tuosta Sydänauto-kankaasta. Trikoot olen ostanut paikallisista kangaskaupoista ja ihana raitaresori on Fabriinasta. Mielestäni resorit ovat tosi raikkaat ja kerrankin onnistuin myös resorien laittamisessa! Harmi vain, että paidan koko on justeikämelkein, kasvunvaraa ei siis oikein ole. Housujen polvipaikat ovat ihan tarpeen 3-vuotiaallekin, kun autojen kanssa ajelee pitkin lattioita. :)
Ja tässä vielä koko setti.

1 kommentti:

  1. Tää on kyllä niin kiva setti että :) Koskahan sitä saa tuhottua omat sydänautovelourit!

    VastaaPoista

Jätä jälki, kirjoita kommentti, paljasta, että piipahdit! :)