keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Pack 'n seat?

Olemme pian menossa kyläilemään ja halusin keksiä viemisiksi jotain mukavaa. Mutta mitä viedä paikkaan, jossa emäntä ompelee myös? Sitten luulin keksiväni omaperäisen idean. Tarvikkeita ostaessani kuitenkin kuulin, että tällainen oli hiljattain eräässä käsityölehdessäkin. Ja minä kun piirsin itse kaavat ja kaikkea... No... kiva tästä minun mielestäni kuitenkin tuli!

Tämä on siis matkasyöttötuoli Sack 'n seat -tyyliin, tosin ilman sitä säkkiä! ;) Räiskyvä retrokangas on joskus ollut meillä kotona verhoina. Kiinnitysnauhat ompelin mustasta puuvillakankaasta, koska kangaskaupassa ei ollut sopivaa nauhaa valmiina. Alemmassa kiinnitysnauhassa on tarranauhaa, ylemmässä klipsi. Tämä ratkaisu johtui ihan taas valikoiman suppeudesta, mutta oikeastaan tuo tarranauha olikin hyvä juttu, koska sillä systeemin saa näin napakaksi paketiksi. Olisiko tämä sitten Pack 'n seat?
Tätä tekelettä piti tietenkin hieman testata, ennen kuin sen voi viedä tuliaisiksi. Tässä Pirpana koeistumassa viritelmää!   Tähän vanhaan pinnatuoliin tämä istui oikein hyvin, mutta keittiössä oleviin tuoleihin selkäosa jäi ehkä hieman lyhyeksi. En tiedä, kuinka pitävä ja pätevä tämä on pikkuista pitämään paikallaan, mutta eiköhän tästä jotain apua kuitenkin ole!

1 kommentti:

  1. Nätin näköinen matkasyöttötuoli. Näppärämmän oloinen kuin meidän ostettu rimpula, josta ei ollut mihinkään. Niin ja kurkkaappas blogiini, siellä olis sulle jotain ;)

    VastaaPoista

Jätä jälki, kirjoita kommentti, paljasta, että piipahdit! :)