tiistai 27. maaliskuuta 2012

"Tsuka-tsuu-tsuu!" ja vihainen tipu

Viime yönä tehtailin teepparia. Lähdimme äkkihälytyksellä kyläilemään paikkaan, jossa oli aivan tuore synttärisankari. Sain udeltua, että sankarin hittijuttu tällä hetkellä on juna. Siltä pohjalta lähdin sitten suunnittelemaan paitaa. Koko myöhäisilta ja vähän yötäkin siinä meni, mutta tällainen siitä t-paidasta sitten tuli:Nyt täytyy sen verran itseään pönkittää, että tähän olen kyllä tosi tyytyväinen! Yhdistelmästä tuli tosi reipas ja pirteä. Musta-valkoraidallinen kangas on Hannan Kankaasta, punaraidallinen Kontin palalaarista lähes ilmaiseksi ostettu ja pallokangas anopilta saatu palanen. Applikaatio on tehty velourtilkuista.Juu, juu, olishan sen pyörän keskustan voinut keskellekin laittaa ja tikkaus on välillä vähän haparoivaa, mutta enpä anna sen häiritä! (Aika ja kärsivällisyys ei nyt riittänyt kerros kerrallaan silittelyyn, joten palaset vähän liikkuivat prosessin aikana...)Kuva on muokattu eräästä nettikuvasta. Synttärisankari täytti siis kolme vuotta, siksi veturissa tuo kolmonen. Taisi lahjan saajakin olla ihan tyytyväinen tuotokseen.


Vähän aikaisemmin tein, myös synttärilahjaksi, Angry Birds -teepparin. Meillä eivät nämä lintuset vielä oikein uppoa, siksi tämä olikin ensimmäinen tekemäni Angry Birds -juttu, mutta lahjan saaja on jo ihan fani.

Ruskea kangas on paikallisesta ostettua, resori ja pilvikangas (feikkipilveä, on, on ;) ) Kestovaippakaupasta. Applikointi on tehty tässäkin kokonaan velourtilkuista.
Tuota toista hihaa pähkäilin pitkään. Ensin meinasin tehdä näin, että vain tämä yksi hiha on pilveä. Sitten jo luovuin ajatuksesta, koska ruskean sävy ei ollut ihan sama. Mutta kuinkas tässä sitten näin kuitenkin kävi...? No, pihtaillessani kangasta, leikkasin hihapalat erikseen, ja vaikka kuinka oikein ajattelin ja pähkäilin että meneehän tämä nyt oikein, onnistuin leikkaamaan kaksi saman puolen hihaa! Sen jälkeen päätin, että uutta ruskeaa hihaa en enää leikkaa! Laitan siihen kuitenkin pilvihihan. Mielestäni se olikin lopulta oikein hyvä ratkaisu! Tuo vähän raikkautta tähän paitaan.
Vihainen tipu lähikuvassa. Mustalla rajauksien tekeminen on minulle vielä aika haastavaa. Virheet näkyvät tässä niin selvästi. Mutta tärkeintä kai on, että paita kelpasi synttärisankarille. Oikein oli pitänyt illalla neuvotella, että sen sai yöksi vaihdettua yökkäriin. ;)


6 kommenttia:

 1. Tuo junapaita on aivan ihana!! T"iputeeppari" tottakai hieno myös, mut sen olen jo ehtinyt kehumana aiemmin :)

  VastaaPoista
 2. On kivoja ja raikkaan näköisiä, hyvin sopii pilvi hiha.

  VastaaPoista
 3. Oi voi, nyt alkoi heti tehdä mieli taas applikoida. Nämä on hienoja! Tykkään kovasti myös tuon junapaidan koonnista, ihanasti käy erilaiset raidat ja pallot toisiinsa! Mullakin olisi yksi yhdistelmä työn alla, kun piti käyttää turkoosi astronautti viimeistä tilkkua myöten hyväksi ;)

  VastaaPoista
 4. Raikkaita teeppareita :) Pitää kokeilla joskus tehdä tuolla tyylillä, että hihat ovat erikankaista :)

  VastaaPoista

Jätä jälki, kirjoita kommentti, paljasta, että piipahdit! :)