lauantai 21. huhtikuuta 2012

Astronautteja, astronautteja...Astronautit koituivat kohtalokseni, kun yritin olla kankaattomalla kuukaudella. Niitä oli pakko saada! Nyt harmittaa, että en aikoinaan hankkinut mustapohjaista astronauttia... Sekin olisi ollut tosi kivaa. (Ja niin se puna-sininenkin...)

Eilen sain aikaiseksi viimeisimmän astronauttitekeleen, ja siitä tulikin aika kiva! Kaikki astronauttikankaat tilasin Royal-tuotteelta . Tätä vihreää en itse tilannut koko paidallista, mutta teimme Kuun poika -blogin MamaMoonin kanssa etukappalevaihtarit (turkoosi-vihreä). Ja olipa hyvä juttu, kun teimme niin. Tykkään tästä vihreästäkin tosi paljon. Liandlon limen raitakankaan (joka tuntuu muuten ihanalta) tilasin vasta myöhemmin Hannan kankaasta . Ruskea trikoo on paikallisen puodin pakasta. Resorit Royalilta ja Myllymuksuilta.


Ihastuin OnePiece-haalaria tehdessäni näihin tällaisiin taskuihin, joten oli pakko kokeilla tehdä niitä paitaankin. Jässikän mielestä ne olivat taas koko paidan paras juttu. Ja olipa mukava huomata, että taskujen onnistuminen ei ollut haalarissakaan pelkkää aloittelijan tuuria, sillä hyvinhän ne onnistuivat tässäkin! Ja pieni nauhanpätkä löytyy taas saumasta...
Tämäkin paita sopii hyvin aiemmin tehtyjen velourhousujen kanssa. Velour on Royalilta, kuten resorikin. Housut on tehty Saimi-kaavalla (Ottobre 1/2009). Paitojen kaava Night Owl (6/2009).
Turkoosin astronautin kaveriksi yhdistelin kaakaota ja valkoista. Kaikki kankaat taas Royalilta. (Tämäkin paita sopii hyvin keltaisten housujen kanssa, kuten myös alla oleva teeppari.)

Tämä teeppari oli ensimmäinen astronauttiompelukseni. Pyysin Royal-tuotteelta näytepalat astronauteista ja sainkin ihan kunnon palat ja vieläpä tosi nopeasti. Tilaus lähti samana päivänä, mutta näytepalasta oli jo tehtävä jotain! Ja koska Jässikkä oli kovasti innoissaan kaikista taskuista, päätin tehdä tähän teeppariinkin taskun. Muitakin yksityiskohtia tuli paitaan ripoteltua (ehkä vähän liiankin kanssa). Tähtiä löytyy applikoituna hihasta ja nauhanpätkinä sivusaumasta ja hihan resorista. Ruskea pilvikangas on Kestovaippakaupasta.

Pirpana sai astronauttinsa violetilla pohjalla. Tähän yhdistin JNYn violettia tähtikangasta. Tavallaan sopii aika hyvin, vaikka aika täynnä vilinää onkin. Mekon/tunikan kaava on Ottobren (1/2012) Mail Express vähän muokattuna. Pääntie jäi vähän turhan avaraksi, mutta eipä se menoa haittaa. Tämän kaveriksi olisi tarkoitus tehdä leggarit siitä keltaisesta velourista, kun vain saisin aikaseksi...

3 kommenttia:

 1. Uusinkin paita on kyllä aivan ihana ja uskon että oli pojalle mieluinen :)
  Minä tuota vihreää vielä marinoin, vaikka jo lisääkin tuli tosiaan hommattua. Turkoosi vaihtarikin on koskematon, säästelen niitä myöhempään ;)

  Ihanat ihanat astronautit :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kivoja astrnauttipaitoja :)

  VastaaPoista
 3. Taskut menee kyllä to do -listalle välittömästi :) Ihania ovat kaikki!

  VastaaPoista

Jätä jälki, kirjoita kommentti, paljasta, että piipahdit! :)