perjantai 13. huhtikuuta 2012

OnePiece for my baby


Mitä taitavat edellä, sitä tumpelot perässä... Pitihän tätä yrittää, kun kaikki muutkin näitä tekivät. Koolle iso kiitos kaavan piirtämisestä. Ilman sitä apua en olisi koskaan saanut tätä aikaiseksi. Mutta nyt meidän pikku Pirpana touhuilee siis OnePiece päällään:Tämä on siis ihan ensimmäinen tekemäni haalari. Koko on 80/86 ja se on ihan sopiva meidän Pirpanalle.  Kankaat eivät paljon maksaneet. Keltainen kangas on ohutta collegea kirpparilta (2€/m), taskujen ja hupun ruskeakuvioinen trikoo minun vanhasta Nanson topistani. Resori taitaa olla Myllymuksuilta.En ole ikinä ennen tehnyt tällaisia taskuja, joten siihen nähden voin olla tosi tyytyväinen lopputulokseen. Ainakin mun mielestä näistä tuli tosi kivat! Kerrankin myös resorikanttaus onnistui hyvin. :)


Hupun kanssa kävin melkoista taistelua. Yritin ommella sitä kääntöaukon kautta, mutta eihän se tosiaan onnistu, kun hupun reuna on kantattu. Lopulta tein pääntielle resorikaitaleen, joka peittää hupun saumavarat. Vetskarin päitä olisi varmaan myös voinut jotenkin kääntää tuosta ylhäältä, mutta muuten vetoketjun laittaminen onnistui ihmeen tuskattomasti.  Seuraavassa versiossa pitää sitten yrittää laittaa tuota yläpäätäkin kuntoon. :)


Kaava on valmiina on Jässikällekin. Ehkä sekin pitää joskus toteuttaa, vaikka haalarin käytännöllisyyttä hänelle vähän epäilenkin. Pirpana näyttää tässä niin suloiselle, että hänelle täytyy varmasti tehdä tästä toinenkin versio. :)

8 kommenttia:

 1. Suloinen on! =)
  Tuon hupun saa ommpeltua kanttauksenkin kanssa, se vaan vaatii vähän säätämistä.
  Siinä kohtaa ohjeistusta mulla on tosiaan saattanut tulla ajatushäirö... =D
  Kyllä noi haalarit toimii hyvin isommillakin. Teet vähän halvemmasta collegesta, niin jässikkä saa kivan ulkoiluasun kevääksi. =)

  VastaaPoista
 2. No onpas suloinen! Mä en ole yrityksistä huolimatta näille onepieceille lämmennyt, mutta nyt alkaa kyllä kieltämättä vähän kutkutella... Täytyy tulla tässä joku kertaa piirtään kaava sulta, saan meidän pirpanalle ensi syksyksi sitten ;)

  VastaaPoista
 3. Tosi hienot on. :) Pitäis koittaa joku hyvä kaava itsekin metsästää meidän 2v:lle.

  VastaaPoista
 4. Mielettömän söpö! Ihanat taskut :)

  VastaaPoista
 5. Tää on kyllä niin hieno! Tuo huppu kruunaa kaiken. :) P.S Sinulle on tunnustus blogissani :)

  VastaaPoista
 6. Ihana <3 Tosi kivannäköiset taskut :)

  VastaaPoista
 7. Keltainen ei ole lempparivärini, mutta tässä toimii todella hienosti! Upea puku!

  VastaaPoista
 8. Tää on kyllä niin super suloinen! Tosi ihana! :)

  VastaaPoista

Jätä jälki, kirjoita kommentti, paljasta, että piipahdit! :)