sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Apinat ja etanat


Jos ei osaa päättää, niin saako laittaa kaikki? pohdiskelin tämän viimeisimmän teepparin resoreitten kanssa. Ja niinhän siinä sitten kävi: laitoin kaikkia harkitsemiani värejä apinoiden seuraksi.


Paita on Liandlon kangasta, jonka sain ystävältäni kyläilyreissulta tuliaisiksi. Jässikkä tykästyi kankaaseen heti, mutta itselläni on tähän vieläkin vähän totuttelemista. Resoreina on nyt sitten valkoista toisessa hihassa, keltaista toisessa, ja pääntielle laitoin punaisen resorin. No... ei nyt ehkä kaikista paras ratkaisu, mutta ihan hauska kuitenkin. Tämän teepparin kanssa voi sitten pitää tuota aikaisemmin tekemääni kääntölätsää.

Ja lätsän toisella puolellahan oli etanoita. Joskus talvella tein jo  teepparin tuosta (Sampsukalta ostamastani) etanakankaasta.

 Aika hauskaa, kun saa mätsättyä paidan ja hatun ihan yks yhteen. :) Näitä lätsiä pitää varmaan tehtailla aina samaan tahtiin kuin paitojakin!Molemmat paidat on taas tehty Night Owl muunnoksena. 
Seuraava etappi voisikin olla sitten kesähousujen ja shortsien tekeminen, että saa paidoille kivat alaosat.


3 kommenttia:

  1. Mäkin vielä joku päivä kokeilen näitä eriväriresoreita, on niin pirteät! Toivottavasti Jässikkä tykkää apinoista ;)

    VastaaPoista
  2. Ja mikähän noissa apinoissa on, että minäkin niille olen vähitellen vasta lämmennyt, tosin ihan vähän vaan, mutta tyttö tykkäsi niistä välittömästi ja tykkää kovasti edelleen...

    VastaaPoista

Jätä jälki, kirjoita kommentti, paljasta, että piipahdit! :)