torstai 31. toukokuuta 2012

Kerhotädeille kiitoksetAika menee hurjaa vauhtia. Tänään oli Jässikän viimeinen kerhopäivä. Kesäloman jälkeen edessä onkin iso muutos, kun minä palaan töihin (tosin osittaiselle hoitovapaalle) ja lapset menevät hoitoon. Ihania kerhotätejä ja muskariopea kiitimme tietysti pienillä lahjoilla ja korteilla.
 
Jässikän ja Pirpanan muskariopelle annoimme tämän laulupussin. Vuoritetun pussukan (Ikean kangas ja kierrätyskangas) ompelimme Jässikän kanssa yhdessä. Teksti on taas tehty kangastusseilla. Tämä laulupussi on siis muunnelma monelle tutusta lorupussista.

 Korttien kuvat on leikattu kankaista, joita löysin omasta (ja parin kaverinkin) tilkkukätköistä. Mitään ei siis kannata heittää pois! ;) Kangaspalat on liimattu paperille ja paperin toiselle puolelle on liimattu tulostetut laulunsanat aiheeseen liittyvästä laulusta. Toki kortteja voi käyttää niinkin, että lapset itse keksivät aiheeseen liittyvän laulun nostettuaan kortin pussista. Niin, ja lopuksi laput on vielä laminoitu.

Hieman karkasi mopo käsistä näitä tehdessä, ja kortteja tulikin aika pino. Jokunen taitaa vielä olla tuolla pussissa piilossakin. Ja vielä on mielessä vaikka kuinka monta hyvää kuosia ja siihen liittyvää laulua, joista saisi kivoja kortteja!


Kerhotädeille ompelin - ei liene mikään yllätys - kesäkassit (eli OE-kassit, kuten Ompeluelämää-ryhmässä jo puhutaan). Tällä kertaa väritykset olivat tällaiset (kääntömalleja siis taas tein):


 Ylemmän kuvan beige kangas on ostettu paikallisesta kangaskaupasta, ihana retrokangas kaverilta saatu. Alemman kuvan molemmat kankaat ovat Finlaysonin kankaita, keittiönverhoylijäämiä.Tässä vielä kiitoskortit. Äiti itsekkäästi askarteli ja kirjoitti, 
mutta sai Jässikkäkin piirtää omat kukkasensa sisäsivulle. ;) 

Näiden lintusten myötä voinkin toivottaa mukavaa kesää kaikille lukijoillekin!
Arvonta muuten loppuu ihan kohta! Ihan meinaa jännittää! Lupaan laittaa arvonnan tuloksen heti lauantaina. Silloin kannattaa olla kuulolla! ;)


  

4 kommenttia:

Jätä jälki, kirjoita kommentti, paljasta, että piipahdit! :)