torstai 17. toukokuuta 2012

KesäkuteitaNyt alkaa ihan oikeasti vaikuttaa siltä, että kesä tosiaan tulee pian! Tehtailinpa siis Jässikälle muutaman kesävaatteen.


Teepparin kankaana on ystävältäni saama Wheels-kangas, joka on luultavasti peräisin Ikasyriltä. Kaavana se sama vanha Night Owl muunnettuna lyhythihaiseksi. Hiukkasen tämä on Jässikälle iso, mutta eipä sitten ahdista helteillä. :)
Joustofroteesta ompelin vasta toista kertaa elämässäni. Tämä pirtsakka oranssi joustis (ja resori on Fabriinalta. Kaavan pohjana on käytetty Saimi-housujen kaavaa, jonka muutin sivusaumalliseksi, lyhensin lahkeet ja kanttasin sekä lisäsin taskut ja vyötäröresorin...Taskujen kanttauskin meni ihan ok. Hieman kiemuraa ja vänkyrää, mutta ei anneta haitata.


Pihahousuista on myös pula, joten aamulla surautin Saimi-kaavalla nämä collarit.


Väri ei käy ihan yksiin paidan resoreitten kanssa, mutta eiköhän näillä hiekkalaatikolle kehtaa mennä. Kangas on toiselta ystävältäni saama "ysäricollege". Housujen raitaresori taitaa olla Fabriinasta. 

Tällaisia kesävaatteita tällä kertaa. Pysykäänhän kuulolla... Uusi postaus tulee melko pian.. ;)

3 kommenttia:

 1. Aivan ihana setti!Tykkään :)
  Ja hyvin nuo kollaritkin passaa, ei se oo hiekkiksellä niin nöpönuukaa :)

  VastaaPoista
 2. Kivanmalliset joustikset ja oikein on collaritkin hienot :)

  VastaaPoista
 3. Ei tainneet kankaat edes hyllyssä käydä, kun näin nopeasti vaatteiksi taipuivat ;) Tosi kivat ja kesäiset, ja ihan teidän jässikän oloiset kyllä! Voi tuo keltainen joustofrotee kutsuu mua niin paljon, mutta ei saa langeta nyt... Täytyy pitää sormet ristissä tuon arvonnan suhteen :D

  VastaaPoista

Jätä jälki, kirjoita kommentti, paljasta, että piipahdit! :)