torstai 31. toukokuuta 2012

Lentskarilippis
"Äiti! Näähän on taitolentokoneita!"

Tein Jässikälle uuden Coconat-lippiksen (Ottobre 3/2010), kun vanhat olivat jääneet pieniksi.Lentskarikangas on tilattu Perhonen korvanlehdellä -nettikaupasta. Tuo oranssi pallokangas on myös samasta kaupasta. Sen sain onneksi kaverilta, kun en itse hölmöyksissäni sitä tilannut samalla kertaa.  Sisäpuolen keltainen kangas on kotoakotoa vanhasta tyynyliinasta. Tällä kertaa jätin hattuosasta tukikankaat pois (lipassa kyllä tukikangas on), ja vallan hyvin toimii näinkin. Vinonauha taitaa olla Kärkkäiseltä. Laitoin tähän pitkän kuminauhan, koska tämä olisi muuten ollut vähän iso Jässikälle.

Lippis pääsi jo käyttöönkin lämpinä päivinä. Oikeastaan on ihan kiva, että lippis on vähän syvempi ja isompi. Eipä pala korvanlehdetkään heti auringonpaahteessa. :)6 kommenttia:

 1. Justiinsa tänään meidän poitsu kyseli lippistä ja tuo kaavahan näyttääkin hyvältä. Tarttee yrittää ehtiä itsekin ompelemana sillä. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 2. Mullakin on lippishommat meneillään. Hyvältä näyttää sinun versio :)

  VastaaPoista
 3. Ihana! Ja näyttääpä tosiaan hyvältä nuo kankaat yhdessä. Jopa niin hyvältä, että vähän harmittaa, etten tuota lentskaria tilannut... No, ehtiihän tässä vielä jos rupeaa kovasti kutittelemaan :) Jos tänään saisi vihdoin omankin lippistehtaan käyntiin!

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia kaikille! :) Heidi ^, voidaanhan me sit kattoa, jos tota kangasta jäi niin paljon, et siitä riittäis sulle lippikseen. Saatais vähän niitä vaihtareita tasoihin... :)

  VastaaPoista

Jätä jälki, kirjoita kommentti, paljasta, että piipahdit! :)