keskiviikko 23. toukokuuta 2012

RaitarakkauttaRaitoja, mustaa, keltaista, valkoista. 
Tällaisella teemalla syntyi tällä kertaa vaatteet
 Jässikälle ja Pirpanalle.Pirpanan mekon raitakangas on tilattu Hannan Kankaasta. Resorin alkuperää en enää muista. Pitkään olin jo miettinyt, mitä tuosta ihanan aurinkoisesta kankaasta tekisin, ja lopulta visio alkoi hahmottua. 
Pari teepparia olin jo tehnyt uusimman Ottobren Hoops-kaavalla. Olin myös nähnyt siitä näitä tunika- /mekkomuunnelmia, ja halusin kokeilla mekko-Hoopsia itsekin. Ja kyllä kannatti. Mekko on tosi mukavan mallinen! 
 (Hieman välillä mielessä häivähti yökkärifiilis... Näyttääkö tämä teistä yökkäriltä? Tarkoitus on siis olla ihan päivämekko...)
Rintaan painoin kangasvärillä ja askarteluleimasimilla seepran ja tekstin. Painojälki ei ole aivan paras mahdollinen, mutta sen pitää nyt kelvata. Katsellaan kauempaa, niin ei häiritse. ;)Jässikälle tein Hannan Kankaan mustista raidoista, Fabriinan mustasta trikoosta ja ystävältä saadusta Kaupunkiauto-kankaasta (Sampsukasta alunperin?) lyhythihaisen hupparin. Syksyllä voin sitten vaikka ommella siihen mustat tuplahihat tai mustan pitkähihaisen paidan sinne alle.
Jässikän iloksi tein tähän tietysti myös taskun! Taskun reunoissa ja hupun reunassa on koristeena musta-valkoista maileg-nauhaa (jolla muuten jo pelastin pieleen menneet ankkuripaidan hihatikkaukset). Mielestäni piristää kivasti tuo nauha tuota mustaa kangasta.
Tälle paidalle oli tarkoitukseni tehdä keltaiset housut kaveriksi, mutta kangas olikin jo sieltä kirpparilta loppunut! No, ehkä sitten mustat housut, kunhan vain ehtii..

ps. Arvonta on tietysti yhä käynnissä. Joko osallistuit? :)


5 kommenttia:

 1. Miusta tuo mekko käy ihan päiväkäyttöön. Ja tuo lyhythihainen huppari; vau, tosi hieno. Musta-valkoinen raita käy hyvin tuon kaupunkiauton kanssa! :)

  VastaaPoista
 2. Hienot on :) Vaikka en tuosta kaupunkiautosta tykkääkkään, niin on kyllä kiva kokonaisuus ja tuo lisäämäsi nauha tosiaan sopii hyvin :)

  VastaaPoista
 3. Ihana seepramekko, ja raita sopii niin hyvin ton kaupunkiauton kanssa. Tosi kivoja molemmat.

  VastaaPoista
 4. Aivan hurmaava tuo seepra-paita! Ensivierailulla blogissasi ja pitäneekin jatkaa heti selailua :)

  VastaaPoista

Jätä jälki, kirjoita kommentti, paljasta, että piipahdit! :)