sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Pinkki Panda PirpanalleIhan pikana nyt postaan teille tämän hupparin, jonka tein Hannan Kankaan pinkistä joustofroteesta. Taskuissa ja hupussa on JNY:n tähtitrikoota. Resori on muistaakseni Ikasyriltä. On tosi mukavan tuntuinen, koko on just passeli, ja tämä tuli oikeasti tarpeeseen! Pirpanalla ei ole oikein ollut tällaista hupparia, joka käy takkinakin vähän lämpimämmillä keleillä.  
Kaavana on Ottobre 3/2012 Panda pienillä muutoksilla. Ensimmäistä kertaa laitoin neppareitakin, eikä mennyt ihan kitkattomasti, mutta onneksi mies putkipihteineen pelasti tilanteen. Hieman ovat vielä (korjausten jälkeenkin) nepparit vinksallaan, mutta kyllä tämä nyt on ihan kelvollinen. :) Näitä voisi tehdä lisääkin!

Muistakaas, että Hannan Kankaan postikuluttomuustarjous (tässä linkki edelliseen postaukseen, josta se löytyy) on voimassa vielä tämän illlan (siis sunnuntain 3.6.2012). Käykäähän ostoksilla, napsutinapsuti! ;)7 kommenttia:

 1. Tästä tuli tosi kiva ja kuva ainakaan ei paljasta vintturaisuutta neppareissa! :)

  VastaaPoista
 2. Tää on tosi kiva. Pitäisköhän munkin tehdä? Millaisia muutoksia teit kaavaan?

  VastaaPoista
 3. Kiitos! PamPau, muuten en muuttanu mitään, mut tein hihat noilla pidemmillä resoreilla (ihan pikkupätkä hihojen pituudesta pois ja hieman poistettua pätkää pidemmät resorit tilalle) ja lisäsin noi taskut. Koko (86) oli meille sellaisenaan oikein hyvä.

  VastaaPoista
 4. Eiku hei, taisinkin tehdä ilman saumavaroja, kun Pirpana käyttää tällä hetkellä 80-86 vaatteita.

  VastaaPoista
 5. Kiva takki, mäkin kattelin tätä mutta koot loppu pahasti kesken mun tytölle, enkä jaksa alkaa noin paljoa suurentamaan... =)

  VastaaPoista
 6. Ihana takki! No mutta en jaksa paljoa pitkän työpäivän jälkeen oikein kirjoittaa. Aivan ihanat värit! Kyllä sopii syksyllä nyt tarhaan mennä.

  VastaaPoista

Jätä jälki, kirjoita kommentti, paljasta, että piipahdit! :)