sunnuntai 26. elokuuta 2012

"Äiti, se on vähän kummallinen, mutta silti ihan hieno!"
Viime postauksen hihattomalle paidalle ja kierrätysfarkuille piti saada seuraksi huppari. Keltainen huppari sai kyselyssä yksimielisen kannatuksen, joten sellaisen sitten tein.


Hupparin kaava on Funny Fox (Ottobre 4/2012) pienin muutoksin. Laitoin hupparin helmaan resorin ja huppuun vuorin. Ajattelin tehdä hupparin varmuudeksi vähän isommassa koossa, ettei se jää heti pieneksi. No... ei olisi ihan näin suurta kokoa tarvinnut valita. Pituutta riittää nyt varmasti vielä pitkäksi aikaa, mutta on tämä silti nyt jo ihan käyttökelpoinen.

Kaaritaskut onnistuivat mielestäni ihan hyvin. Ja vetoketju asettui paikalleen aivan yli odotusten! Kiitos vain OE:n porukalle yöllisistä neuvoista. ;)
Ihana, keltainen joustofrotee on Hannan Kankaasta, resori taitaa olla Royal-tuotteelta, työkalukangas JNY:ltä Ruotsista ja vetskari paikallisesta kangaskaupasta. 


Tältä näyttää koko setti. Keltainen oli aivan ehdottoman hyvä valinta! Se piristää kokonaisuutta tosi paljon. 


 Jässikkä tykkäsi setistä myös! Sovituksen jälkeen vaatteet piti saada jättää heti päälle ja käyttöön. Farkkuja pitää muuten ehkä vielä hieman fiksata, koska meinaavat olla vähän liian hiphoopparimalliset, eli meinaavat tippua päältä. :)

Tämän vaatteet myötä sain ehkä hieman karistettua vetoketjukammoani. Näitä voisi tehdä lisää... jos vain jotenkin ehtisi!

 


29 kommenttia:

 1. Oooo! Tosi hieno! Ja voi vitsi miten siistit noi housut on!!

  VastaaPoista
 2. Farkkujen kanssa hauskan näköinen, oikea raksamies... ilman en tykkäis. Tulee liikaa ruotsi fiilis, niinkuin kaikesta kelta-sinisestä...(sama koskee valko-sini-puna raitaa, joista mielleyhtymä Viking Line)

  VastaaPoista
 3. Hieno setti, eikä yhtään liian suuren näköinen! Sopivasti kasvunvaraa :)

  VastaaPoista
 4. Kivan raikas yhdistelmä! Nuo farkut on kyllä mageet!

  VastaaPoista
 5. emmi, mulle hiipii myös toi Ruotsi-fiilis tosta hupparista. Onneksi poika ei vielä sellaisesta tiedä/välitä. ;)

  VastaaPoista
 6. Tää on tosi hieno setti! Nuo värit sopii niin kivasti yhteen! Ja nuo farkut on ihan loistavat!

  VastaaPoista
 7. Mulla tämä sama huppari tekeillä =) ite laitoin myös vuorin huppuun ja enää ois jäljellä se pääntiesauman huolittelu (???? En oo ikinä tehny ja luulen että ratkoja tulee ahkeraan käyttöön) ja vetoketjun ompelu.. =)

  VastaaPoista
 8. Hanna, mäkin jouduin vähän ratkojaa käyttämään, kun pääntiekaitaletta turasin paikoilleen. Mutta vetskari meni tosiaan tällä kertaa ihan kitkattomasti! :) Onnea ja kärsivällisyyttä sulle siihen hommaan! :)

  VastaaPoista
 9. Ihana huppari ja aivan huipusti sopii yhteen farkkujen kanssa!!!

  VastaaPoista
 10. oi, tuo huppari on kyllä tosi hieno. Ei olis itselle tullut mieleen käyttää keltaista.

  VastaaPoista
 11. Aivan ihana huppari! Olet taitava!

  VastaaPoista
 12. No ni, mahtisetti! Ruotsifiilis tosiaan kieltämättä hiipii mieleen, mutta sehän ei haittaa mitään ;) Mä tykkään kovasti tuosta sinisestä vetoketjusta, ja tuo hupun vuoritus ja nuo taskut antaa kivasti ilmettä. Ja hei, eihän tuo näytä yhtään liian suurelta, siis miltään jättisäkiltä, just sellaiselta "kasvunvaraa" -reippaalta vaan. Jes ja jee!

  VastaaPoista
 13. Hieno setti. Eikä tuo huppari nyt NIIN iso ole. Ensi keväänä jo ihan nappi. Pitäähän toki noin hienossa hupparissa olla kasvunvaraa, että siitä saa nauttia kauemmin =)

  VastaaPoista
 14. Ei se kyllä ole yhtään kummallinen, mutta hieno kylläkin.

  VastaaPoista
 15. Ihana pienen työmiehen setti :) Juuri tuollaista työkalukangasta olen etsiskellyt, harmi että tuota ei tuntunut olevan myynnissä kun pikaisesti googletin.

  VastaaPoista
 16. Voi hitsin hitsi kun tää on niin HIENO ! settinä aivan huippu niin hyvin kaikki passaa keskenään :)

  VastaaPoista
 17. Ihana huppari! Mulla suunnitteilla kans tollanen huppari ja katsoinkin luultavasti samaa kaavaa. :)

  VastaaPoista
 18. Todella ihana!! Ja nuo farkut kanssa!
  kelpais meillekin.

  VastaaPoista
 19. Jooh, yhdyn (:D) edellisiin kommentoijiin; tosi hieno setti on kyllä! :)

  VastaaPoista
 20. Hieno huppari ja setti on tosi hyvän näköinen! =)

  VastaaPoista
 21. Teitkö muuten sen pääntien huolittelun millä kankaalla? Onnistuukohan se resorilla? Ohjeessa ei puhuttu siitä mitään.. mulla ois mielessä tehdä se samalla resorilla kun muutoinkin käytin.

  VastaaPoista
 22. NuppuNeula kiittelee taas ihanista kommenteista!
  Hanna, tein sen pääntien huolittelun sillä samalla resorilla.

  VastaaPoista
 23. Oiskos sulla antaa vähän vinkkiä mulle, kun ensimmäistä kertaa sitä huolittelua teen..? Onko se resorikaitale leikattava yhtä leveäksi kun muissakin huolitteluissa? Entä mites pituuden kanssa..?

  VastaaPoista
 24. Hanna, mä taisin leikata sen samanlevyisenä, kuin muutkin resorikaitaleet (4 tai 4,5cm). Hitusen venytin, mut en kovin paljon. Melkein sama pituus siis, tosin kannattaa jättää molempiin päihin reilusti varaa, että sitten on helpompi mallailla sitä päätyjen käännöstä ettei vaan jää naftiksi. Poishan saa helposti leikattua. ;) Mä en lukenu OB:n ohjetta tähän ollenkaan, kuhan kokeilemalla tein.

  VastaaPoista
 25. Tämä hieno huppari kruunaa setin loistavasti!

  VastaaPoista

Jätä jälki, kirjoita kommentti, paljasta, että piipahdit! :)