torstai 9. elokuuta 2012

Parit pökät (ja Rivitalot rämäpäiden testissä)Rivitalotunikalle piti saada pian tehtyä myös mätsäävä alaosa. Ensin paininjalan alle pääsi Myllymuksuilta keväällä tilattu turkoosi college. (Siitä piti tulla Jässikälle kesäksi shortsit, vaan eipä tullutkaan. Jässikän viimekesäiset shortsit olivat vielä ihan sopivia, joten en alkanut vastaavia väsäämään.) Kangas riittikin sopivasti Pirpanan housuihin.

Nämä housut on surautettu sillä perinteisellä Saimi-kaavalla (Ottobre 1/2009) ja muokattu vanhaan tapaan noiden resoreiden osalta. Olin aivan varma, että näistä tuli Pirpanalle liian isot, mutta... Jossain välissä mun vauvasta on kasvanut iso tyttö, sillä nämä olivat aivan sopivat! Toiselle sivulle lisäsin piristykseksi pilvikankaasta (Kestovaippakaupasta) tehdyn taskun.
Oranssi resori on väriltään hieman liian räikeää, jos vertaa tunikan rivitalokankaan oranssiin tai yksiväriseen trikooseen, mutta muutakaan ei nyt ollut. (Ja aika moni tietää, miksi nyt juuri ei ylimääräisiä ostella... Nyt kitkutellaan ostolakossa Kankaattoman Kuukauden merkeissä! Kankaita on tarkoitus saada tuhottua kaapista, eikä uusia saa hamstrata. Mutta tästä sitten lisää kuun lopussa, jos missio onnistuu.)


Sain myös ajatuksen, että tunika kaipaa seurakseen leggareita, raitaleggareita. Kangaskaapilla koin kuitenkin ikävän yllätyksen: raitakangasta ei ole tarpeeksi (ja lisää ei voi nyt ostaa, juuri mainitusta syystä..). Yön aikana sain kuitenkin idean. Tarkoitushan on myös olla luova kankaiden käytössä. Niinpä syntyivät nämä:
Melkoisen luova ratkaisu, vai mitä? ;)
Kaava on oma, mutta tällä kertaa leggarit jäivät vähän turhan reiluiksi. No, onpa kerrankin vähän kasvunvaraa. Raitakangas on  Hannan Kankaasta ja oranssi trikoo paikallisesta.
Tältä setti näyttää kokonaisuutena. 


Viime postauksen kommenteissa KiKiDuu kaipaili sovituskuvia tästä tunikasta. Otin haasteen vastaan (melkoinen haaste se tosiaan oli), joten tässä on nyt liuta sovituskuvia näistä vaatteista.
Arvaatte varmaan, mikä sai nämä ikiliikkujat pysähtymään edes hetkeksi? Muutoin Pirpana juoksi kiljuen kameraa karkuun ja Jässikkä tahtoi olla vähän liiankin lähikuvassa. :)7 kommenttia:

 1. Tosi kivat, eritysiesti raitaleggarit!

  VastaaPoista
 2. Tykkään, tykkään kaikista noista :) Juts sellaista kivaa kankailla leikittelyä. Tuo pilvitasku on hurjan suloinen ja nuo raitaleggarit huiput!

  VastaaPoista
 3. No sopii ihan loistavasti toi resori! Ja noi leggarit, aivan huippuhauskat! :)

  VastaaPoista
 4. luova ratkaisu leggareissa. ja kuvauksen haasteista riippumatta kivat kuvat tuli :)

  VastaaPoista
 5. Oikein kivat on! Meidän poikia on niin helppo kuvata, kun oikein vaativat saada poseerata, mutta tuo 1-vuotias onkin sitten ihan toinen juttu...

  VastaaPoista
 6. Hirmuisen kivat ja hassunhauskat, siis juuri sillä hyvällä tavalla! Näistä tulee hyvälle mielelle :)

  VastaaPoista

Jätä jälki, kirjoita kommentti, paljasta, että piipahdit! :)