lauantai 4. elokuuta 2012

Peurasetti PirpanalleLapset menevät pian hoitoon ja tarvitsevat siis paljon lisää vaatteita (muka ainakin, hyvä tekosyy... ;) ). Aloitin tehtailun tekemällä Pirpanalle tunika + leggarit -setin.
 
 
 
 
 

Tunika on muokattu taas Hoopsista (Ottobre 3/2012). Tein siis pitkät hihat, lisäsin pituutta ja laitoin helmaan leveyttä juuri niin paljon kuin kangaspala salli. Leggareitten kaava on oma. Näköjään minulla on nyt tällainen lime+pinkki -kausi, koska tässä setissä on ihan samat värit kuin edellisessäkin!
 
 
Peurakangas on tullut minulle Ikasyrin salaisesta paketista. Ihan kivaa ja pirteää kangasta, mutta ei kuitenkaan ihan lemppariani. Liandlon raita (Hannan Kankaasta) sopikin sen kanssa oikein hyvin. Pinkki kangas helmafrillassa on Lahdesta Wexleriltä. Varsinainen helma olisi saanut olla vähän leveämpi, mutta kangas ei tosiaan riittänyt enempään. Frillan kanssa kävin myös erinäisiä taisteluja, mutta onhan se nyt ihan ok. (Nurjalta ei niinkään, mutta kukas sinne nyt katselee... :) ) 

Leggareitten valkoinen trikoo on tilattu muistaakseni Royal-tuotteelta. Applikaatiot ovat velouria. Valkoinen ei välttämättä ole kovin fiksu valinta puolitoistavuotiaan vaatteisiin, mutta näyttää vain niin kivalta tuon tunikan kanssa.
Leggareitten kukkaan sain tietysti idean peuroissa olevista kukista. Pirpanan mielipide peuroista oli kylläkin: "Ihahaa!"18 kommenttia:

 1. Mutta tuostahan tuli tuskailuista huolimatta hirmuisen kiva! Tykkään :) Ja nuo leggareiden polvikukat on mahdottoman ihanat ja mainio idea.

  VastaaPoista
 2. Nätti setti, hyvin tosiaan osui tuo vihreän raidan sävy =)

  VastaaPoista
 3. no mutta aivan hurmaava setti! peura pääsi ostoslistalle kunhan kankaaton päättyy :)

  VastaaPoista
 4. Suloista, tyttömäistä, kyllä on ihanat! Eikä kukaan nurjalle puolelle kurki :)

  VastaaPoista
 5. Mullakin on tuota vihreetä peuraa sain kans salaisesta! Yhden pipon oon vasta siitä tehnyt mutta sepäs sopiikin kivasti tuon raidan kanssa yhteen ja tuota raitaakin multa löytyy :) Laitanpas idean hautumaan :)

  VastaaPoista
 6. Oi kuinka hieno ja ihanat värit :) itekkin tuota peura kangasta kattelin mut ei ollut kuin valkoisena ja vähän vierastan sitä lasten vaatteissa kun en ole mikään siisteys intoilija :D

  VastaaPoista
 7. Kiitos! Ilahduttavan monta kommenttia on tullut! :)

  VastaaPoista

Jätä jälki, kirjoita kommentti, paljasta, että piipahdit! :)