keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Krokotikäärme!JNY:n keltaisen tähtikankaan oli tarkoitus muuttua tunikaksi, jossa on musta velour motive -kuva. Viimein leikkelin kankaat, kaivoin kuvan esille, mutta... Kuva ei ollutkaan musta vaan ruskea! Tarvittiin siis suunnitelma B. 
Pienen pähkäilyn jälkeen päädyin tekemään mekkoon krokotiilin. Pirpana on hauskasti kutsunut krokotiileja krokotikäärmeiksi (ja osaa myös krokotiilinkyynelten käytön), joten kuvana tämä passaa neidille aivan mainiosti. 
 
 
 
 
 

Keltainen tähtikangas (JNY) on ostettu Ikasyrilta, mustan tähtikankaan (JNY) alkuperää en enää muista, enkä tietysti resorinkaan. Kaavaa lähdin muokkaamaan Papana-paidasta (Ottobre 4/2010). Levensin ja pidensin helman siis vain mekoksi. Hupun kaava on muokattu Panda-hupparista (Ottobre 3/2012). Huppumekon innoittajana toimi (lukuisten muiden ihanien näkemieni lisäksi) Viis viikolla -blogista arvontavoittona saamamme ihana huppumekko (joka löytyy täältä). :)Tämän simppelin kuvan löysin netistä. Minusta se on kaikessa yksinkertaisuudessaan aika symppis. Applikaatio on joustofroteeta ja velouria. Krokon lime joustis on Hannan Kankaasta, samoin tummempi vihreä (joka on leikattu vihreästä Ralliraidasta).
 
 
 
 
 
 
 
Tämän seurava voi varmasti pitää niitä kaksia mustia leggareita, jotka olen aiemmin tehnyt. Vai pitäisikö tälle tehdä kaveriksi limet leggarit tuosta joustiksesta?
 
Ja hei, arvonta on käynnissä vielä pari päivää! Joko olet osallistunut? :)
Arvontaan pääsee suoraan täältä.
 

13 kommenttia:

 1. Ai kun hieno! Oletpa onnistunut laittamaan aivan mahtavat värit yhteen mekkoon, niin hyvin toimivat yhdessä. Ja tuo kroko on kyllä vekkuli, varmasti Pirpanan mieleen :)

  VastaaPoista
 2. Ai niin, ja ehdottomasti limet leggarit teet tälle kaveriksi! Voi sitten vuorotella mustien kanssa :)

  VastaaPoista
 3. Ihana symppis kroko. <3 Sopii hyvin tuohon keltaiseen tähteen. :)

  VastaaPoista
 4. Aivan mahtava! Limet leggarit saa kannatusta minultakin :)

  VastaaPoista
 5. Tosi makeet väriyhdistelmät! Mullakin on kaikkee näitä kaapissa, mut en ikinä olis hokannu laittaa niitä samaan vaatteeseen :)

  VastaaPoista
 6. On kyllä suloinen kroko, ihana!! =)

  VastaaPoista
 7. Suloinen! Meillä tykätään tuollaisista huppumekoista! Ehdottomasti teet limet että mustat leggarit!

  VastaaPoista
 8. Hauska kroko :)

  Mä oon niin myöhään herännyt noihin tähtiin. Ihania. pitäis saada kaapit täyteen tähtikankaita. Ja eihän niitä tietenkään enää saa niin pal ku jossain vaiheessa :)

  VastaaPoista

Jätä jälki, kirjoita kommentti, paljasta, että piipahdit! :)