perjantai 19. lokakuuta 2012

Nämäkin on tullut tehtyäTästä postauksesta löytyy sarja sekalaisia ompeluksia, joita en ole vielä aiemmin ehtinyt/muistanut blogata.
 
 
Pirpanan akuutti paitapula jatkuu. Tilannetta yritin parantaa tekemällä tämän paidan (ja leggarit tein joskus odottamaan jotain tunikaa, mutta käyvät ne jotenkin tämänkin paidan kanssa):
 
 
 
 
 
 Tässä vielä paita edestä ja takaa:Paidan kaavana on Papana (Ottobre 4/2010) hieman pidennettynä. Peukaloliisa(?)-kangas on tullut joskus Ikasyrin salaisesta paketista, musta pallokangas on Hannan Kankaalta. Raitakankaan ja resorin alkuperää en muista. Tuo kuosikangas ei ole ollut mitenkään lemppariani, mutta tokihan se tässä nyt menee. Takapuoli onkin taas väreiltään oikein minun makuuni. :)
 
 
 
 
 
 
Leggarit on tehty omalla kaavalla. Musta joustofrotee ja "lahjeresoreiden" Salmiakki-joustis on tilattu Hannan Kankaalta.
 
 
Sitten vielä pari lahjaompelusta.
 
 
 
 
 
 
 Tällainen Angry Birds -pipo oli suunnitteilla jo pitkään, mutta alkuperäiselle saajalleen sitä ei enää kannattanut tehdä; oli jo vähän vanha juttu. ;) 
Työkaverin pojalla oli pari viikkoa sitten synttärit, ja hän on yhä intohimoinen Böördsi-fani. Tällä verukkeella sain lopulta aikaiseksi leikata applikointipalat ja toteuttaa suunnitelmani. Tämä oli ensimmäinen applikointi, jonka tein uudella ompelukoneellani, joten säädöt olivat vielä vähän hakusessa. Pääasia - kirjaimellisesti - kuitenkin on, että saaja tykkäsi piposta oikein kovasti.
Pipon kaava on oma, kankaat kaapista. :)


 
 
 
 
 
Toinen synttärilahjaompelus tältä syksyltä, on tämä paita, jonka tein ystäväni pojalle. Kaava taisi olla Night Owl (Ottobre 6/2009). Kankaina Ikasyrin Kalastavat karhut ja paikallisesta ostettu yksivärinen trikoo.  

2 kommenttia:

  1. Näissä(kin) on kyllä tosi kivoja yhdistelyjä. Tuo Peukaloliisa-paita on just mun makuun :) Enkä muuten ois ite älynnyt ollenkaan yhdistää mustaa kalastaviin karhuihin, mutta tuohan toimii! Munkin pitäis uskaltaa kokeilla velour- ja joustisleggareita... Oon vähän ollut rajoittunut niiden suhteen ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Heidi! (ja ps. Kalastavien karhujen kanssa oleva yksivärinen trikoo ei ole kyllä mustaa vaan tummanruskeaa... :) )

    VastaaPoista

Jätä jälki, kirjoita kommentti, paljasta, että piipahdit! :)