keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Joulutunnelmia jälkijunassaEnnen joulua oli sen verran hulinaa ja huisketta, etten ehtinyt laitella mitään joulujuttuja. 
Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eikös? ;)
Tässä vähän meidän joulutunnelmaa.
 
 
 Nämä koristekuuset kaivelin esille ullakosta pitkän tauon jälkeen verantaa somistamaan. Muistaakseni noin kuusi vuotta sitten näpräsin näitä (ja iiiison kasan kransseja) opehuoneen joulukahvitusta varten. Pohjana on kanaverkosta tehty kartio, johon on rautalangalla sidottu mustikanvarpuja. Lopuksi tietysti vielä spreijasin kuuset valkoisiksi.
 
 
 
 
 

Olohuoneessa nököttää sitten ihan oikea kuusi. Neulasia on villasukanpohjat pullollaan, mutta kuusi tuo niin ihanaa tuoksua ja tunnelmaa. (Harmi, ettei tunnelma tällaisessa valoisassa kuvassa oikein välity...) Kuusessa on koristeena mm. jokunen vuosi sitten tekemiäni harmaa-punaisia palloja. Ne tein styrox-pallon päälle neulahuovuttamalla.
 
 
 
 
Olkkarin seinällä on myös tämä jouluinen risuhässäkkä, jonka tein aikoinaan hääpaikan koristeeksi. Silloin tosin koristeena ei ollut kanelitankoja ja rusetteja vaan ruusuja. Pohja on tässäkin kanaverkkoa ja päälle on kiinnitetty jotain kukkatukusta saatavaa kiemurarisua.
 
 
 
 

Eteisessä hulinaa katselee pieni tonttu, jonka sain joululahjaksi. Peili, joka on tehty vanhasta ikkunasta, on ostettu Metsänkylän navetasta. 
 
Tässä vielä lopuksi tämän vuoden joulukortti. Niitä tulikin ahkeroitua taas vino pino!
Idea on muokattu Marie Claire Ideés -lehden korttimallista. Kuuset siis nousevat tavallaan pystyyn, kun kortin avaa.
 
Tämän myötä NuppuNeula toivotteleekin kaikille lukijoilleen (vähän myöhässä) hyvää joulua ja (ihan ajoissa) ihanaa uutta vuotta!


4 kommenttia:

  1. Hyvää myöhästynyttä joulua myös sinulle ja oikein hyvää tulevaa uutta vuotta näin etukäteen. :)

    VastaaPoista
  2. Ompa teillä kaunista, nuo kortit on tosi kivoja!!

    VastaaPoista

Jätä jälki, kirjoita kommentti, paljasta, että piipahdit! :)