tiistai 4. joulukuuta 2012

Pehmoisia kirahviuniaKankaiden yönä onni suosi NuppuNeulaa Ikasyrin arvonnassa. Voittopaketista löytyi mm. tätä PaaPiin Kirahvia. Tämä luomujersey on niiiiin pehmeää, että sitä voisi silitellä päivät pitkät, tai kaiket yöt.
Tuntui siis aivan selkeältä ratkaisulta tehdä tästä kankaasta yökkäri.

Ompelin tätä yökkäriä kyläillessämme ystäväni luona. Itselläni ei ollut mukana tähän kankaaseen sopivaa toista kangasta. Teimme siis vaihtarin, että minä sain mustaa trikoota yökkärihousuja varten, ja ystäväni sai tätä kirahvia leggareita ja tunikaa varten. (Ja niistä tuli muuten hienot! Kurkkaa vaikka!)
 Tällainen yökkärisetti siitä sitten Pirpanalle tuli. Paidan kaavana on vanha tuttu Papana (Ottobre 4/2010) ja housun kaavana - ehkä vieläkin vanhempi tuttu - Saimi (Ottobre 1/2009).
Näistä tuli oikein sopivat, ehkä jopa liian sopivat, sillä housuissa ei juuri kasvunvaraa ole.
 
 
 
 
 

Raitaresori on tainnut tulla joskus Fabriinan paketissa. Se onkin mielestäni aivan loistava yhdistelmä tämän kankaan kanssa!

Kangas on niin unelmanpehmeää, että tekisipä mieleni tilata tätä toisessakin värissä, että Jässikkäkin saisi tästä yökkärin. Ja oi, miten ihanaa tämäntuntuinen kangas olisi omassakin yökkärissä... :)
 
 
 

7 kommenttia:

 1. Mä olen tätä jo niin paljon kehunut, että ei kohta ole enää sanoja :) Tuo resori... nappijuttu. Kiitos vielä vaihtareista! Ja hei, mäkin olen jo aika monta kertaa lähes napsuttanut tätä ostoskoriin toisessakin värissä, kun on vaan niin ihanaa kangasta... Kohta ratkeaa ;)

  VastaaPoista
 2. Paljastus, kävin täällä...ja vieläpä puumerkin kera. :D

  Tuo kirahvi on aivan ihanan pehmoista, itselläkin kyseinen kangas (ja vieläpä samassa värissä!) on työn alla. Se on niin pehmeää, että sitä on ohimennen aina vähän pakko silittää... ;)

  Voisin kyllä kuvitella tuossa yöpuvussa tulevan ihanan pehmeät unet. <3 Ja hyvin sopii tuo raitaresori! Aivan nappi valinta. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos käynneistä ja vielä isompi kiitos kommenteista! :)

  Ja kyllä, tämä on siliteltävänihanaista kangasta. Pirpanakin alkoi heti silitellä omaa masuaan, kun sai tämän päälleen. :)

  VastaaPoista
 4. Moni on kehunut tätä kangasta. Kiva yökkäri ja varmasti mukava päällä.

  VastaaPoista
 5. Herkullinen väri tuokin kirahvista! Mul ois sulle blogissa jotain http://ihmevaatecamini.blogspot.fi/2012/12/liebster-tarkoittaa-rakkain-tai.html

  VastaaPoista
 6. Tämä on kyllä ihanaa laadultaan. Kivan yökkärn olet tehnyt :-)

  VastaaPoista
 7. Tosi kiva yökkäri! Kankaan laadusta mulla ei ole kokemusta, olen onnistunut olemaan hamstraamatta :) Blogissani olisi sulle jotain!

  VastaaPoista

Jätä jälki, kirjoita kommentti, paljasta, että piipahdit! :)