keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Miauuuu!



Minulla oli visio. Oikeastaan monta visiota. Pohdin, suunnittelin, yhdistelin.
Muokkasin kaavoja Ihan Itse. Tein harjoitusversionkin. 
Viimein käsittelyyn pääsi Majapuun ihana palloneulos.




Mekon kaava on oma sovellus. Pohjana on Lime Punch -liivari (Ottobre 3/2011). Valitsin kooksi paria kokoa pienemmän koon, koska tiesin kaavan olevan leveä. Sitten piirtelin ja leikkelin etu- ja takakappaleen kaistaleiksi. Sen jälkeen muokkasin vielä olkaimet erilaisiksi, koska visiossani kummittelivat hyvin vahvasti nuo valkoiset tuttiklipsit, jotka sitten tilasin Nappikauppa Punahilkasta. Alavarat piti tietysti myös tehdä. Lopuksi tein vielä taskukappaleet Bubble Pocketin hengessä. (Tähän versioon ei tosin juuri rypytystä taskuihin jäänyt. Harjoitusversiossa ryppyjä tuli enemmän, mutta ihan kiva tämä on näinkin.)






Taskuihin laitoin yksityiskohdaksi koristenapit. Alavarat tein Hannan Kankaan mustasta pallotrikoosta. Alavaroissa on myös tukikangas.
Bubble Pocketissahan on alhaalla kuminauha. Tässäkin mekossa on alareunassa kumppari, mutta teinkin siitä kiristettävän/löysättävän version, koska mekko näyttää kivalta myös leveän helman kanssa.






 Kujassa kulkee siis pyörökumppari ja alhaalla on tuollainen kiristysnamiskuukkeli. Vähän ylemmäs saumaan laitoin pienen nauhan, jolla voi nostaa kiristetyn kumpparilenkin pois jaloista roikkumasta. Varmaan tähän voisi kehitellä jonkun paremmankin ratkaisun, mutta yön tunteina eivät aivoni pystyneet parempaan. ;)





Taskut ovat tosiaan aika kiva juttu! :)









Pitkästä aikaa myös applikoin vähän. Applikointikuva on Majapuun (fb-?)sivuilta. Ensimmäistä kertaa applikoin neulokselle, ja hienostihan se sujui. Tein settiin myös rusettipannan, jota tosin Pirpana ei (ainakaan vielä) suostunut pitämään. "En haluu olla prinsessa!" totesi neiti vain topakasti.









15 kommenttia:

 1. Todella suloinen mekko! Kivat yksityiskohdat, kangas, värit tekevät siitä ihastuttavan! :)

  VastaaPoista
 2. Piti tulla kurkkimaan tänne blogin puolella tarkemmin mekkoa. Oot kyllä tehny hurjan hyvän tästä mekosta. Ja nähnyt vaivaa, varsinkin helman suhteen. Arvostan :)

  VastaaPoista
 3. Ihana! Ja kiitos tosta helman ohjeesta!

  VastaaPoista
 4. Tästä tykkään! Mielettömän kiva mekko. Ja tuo kisu <3

  VastaaPoista
 5. Tosi kaunis lopputulos! Tykkään! :)

  VastaaPoista
 6. Ihan huippu! Applikaatio sopii hyvin mekon tyyliin!

  VastaaPoista
 7. Tää on niiiiin ihana!! Ihanin ompelus mitä oon kellään aikoihin nähnyt!

  VastaaPoista
 8. Hirmuisesti kiitoksia ihanista kommenteista. Tuntuu niin kivalta kuulla, että on muidenkin mielestä onnistunut. :)

  VastaaPoista
 9. Ihana mekko! Toimisko tuolla helmassa reikäkumppari+nappi systeemi? Samanlainen kuin housujen vyötäröllä. Taidanpa kokeilla itsekin tehdä tällaisen mekon, niin kaunis! <3

  VastaaPoista
 10. Kiitos tähänkin väliin. :) Hyvä idea muuten tuo reikäkumppari! Sitä pitäiskin kokeilla. :)

  VastaaPoista

Jätä jälki, kirjoita kommentti, paljasta, että piipahdit! :)