sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Herkullista synttäriäSuunnittelin blogin synttäriarvontaa ja kaipasin arvontakuvaa. Arvontakuvaksi halusin synttärimuffinssin, eikä applikaatio tietystikään voinut jäädä ilman vaatetta.
 
 
 
 
 
Liivarin pohjana käytin Panda-hupparia (Ottobre 3/2012). Leikkasin tämän kaavakoolla 86 ilman saumanvaroja, eli luultavasti koko on aika lähellä kokoa 80.
Liivari on tehty Ikasyrin pehmeästä velourista. Keltainen resori on Hannan Kankaalta ja ruskea, pilkullinen kangas Saksasta Miksun ylläripaketista. Applikoinnin tilkut löytyivät tilkkulaatikosta. Helmaan laitoin Wexleriltä ostettua ruskeaa pitsikuminauhaa. Helma meinaa hieman aaltoilla ja kääntyillä, mutta periaatteessa ihan kiva, pieni lisä, eikös?  Ongelmia oli myös applikoinnin ja kanttausten kanssa, mutta kyllä tämä silti liivaria jotenkin muistuttaa. :)
 
 
 
 
 
 
 
 Meidän Pirpana on kuitenkin jo kaksi vuotta, joten tuntuisi hieman hassulta pitää hänellä tällaista 1-vuotisvaatetta. Jos teiltä (tai lähipiiristä) löytyisi tälle sopiva käyttäjä, kohta ensimmäisiä synttäreitään juhliva tyttönen, kurkkaa ihmeessä seuraava postaus!
Sieltä löytyy arvonta, ja arvonnassa on palkintona muun muassa tämä liivari. :)
 
 

2 kommenttia:

Jätä jälki, kirjoita kommentti, paljasta, että piipahdit! :)