keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Okto-teepparitPitää nyt takoa, kun rauta on kuumaa. Oktonautit ovat Just Nyt se hittijuttu, joten tein heti lippiksen perään Oktonautti-teepparit, kevään ensimmäiset teepparit! Ja nyt omansa saivat sekä Jässikkä että Pirpana. 
 
 
 
 
 
 
 


Nyt saavat sitten lapset painella masustaan tehdessään oktohälytyksiä. :)
 
 
Majapuun turkoosi Tapetti-kangas odotteli ompelupöydällä arvontavoitto-ompelukseksi päätymistä, mutta Jässikkä iskikin jo silmänsä kankaaseen. Siitä piti saada hänelle paita.
Poika valitsi myös itse oranssiraidallisen kankaan (Hannan Kankaalta) hihoiksi, koska aikaisemmassa lippiksessäkin on oranssia. Melko fiksusti ajateltu. :)
Turkoosi resori on ostettu käsityömessuilta Naperonutun osastolta. Helmaan laitoin pieneksi oranssiksi yksityiskohdaksi nauhanpätkän. Pirpanan paidassa on pinkki-turkoosia nauhaa.
 
 
 
 
 
 
Applikaatio on tehty tilkkulaatikosta kaivetuista veloureista. 
Jässikän paidan kaavana on taas More Grey (Ottobre 4/2011), josta on vain hihat pätkäisty.
 
 
Tämä Pirpanan versio on tehty toisella luottokaavallani, Papanalla (Ottobre 4/2010), myös vain katkaistuin hihoin.
 
 
 
Pinkki Maxi Dots -kangas on ostettu joskus Fabriinasta. Tässä paidassa Majapuun Tapettia on hihoissa ja takakappaleessa. Raidallisen resorin ostin Lahdesta Wexleriltä.
 
 
 

Kaikessa yksinkertaisuudessaan tämä on minusta ihan kiva takapuoleltakin.
 
 
 
 
 

Applikaatio on ihan samanlainen molemmissa paidoissa.
 
 
 
 
 
 
Oli kiva huomata, että tätä turkoosia Tapetti-kangasta pystyi yhdistelemään tosi monen värin ja kuosin kanssa. Tähän olisi käynyt hienosti myös musta tai ruskea pariksi.
 
 
Muistakaahan, että arvonnassa on mahdollisuus voittaa mm. NuppuNeulan ompelema vaate/asuste tästä ihanasta kankaasta. Osallistumisaikaa on vielä pari päivää jäljellä. Arvonta sulkeutuu pe 15.3. klo 24.00. Ja sitten vain odotellaan tuloksia (ja kenties jotain pientä ylläriäkin voisi vielä olla tulossa...) ;)
 
Arvontaan pääset TÄSTÄ8 kommenttia:

 1. Kivat, varmasti lapset tykkää!

  VastaaPoista
 2. voi kuinka mahtavia!!! en uskalla näyttää omalle oktonautti-fanilleni näitä edes :)

  VastaaPoista
 3. Ohh, ihanat, minulla melkein samanlainen odottele esikoisen synttäri-aamua;)

  VastaaPoista
 4. Mahtavat paidat! Ihanat väri-ja kuosiyhdistelmät!

  VastaaPoista
 5. To do -listalla, on hyvinkin, kiitos taas ihanasta inspiraatiosta! Vielä kun ehtisi joskus sitä loputonta listaa lyhentää ja toteuttaa ;) Voin uskoa, että lapset ovat ihan pähkinöinä näistä!

  VastaaPoista
 6. IhANAA, että löysin blogisi, kerrassaan mahtavia vaatteita ompelet!! Kauniisti viimeistelet vaatteita mm. virkkauksilla :) Mitä koneita sinulla on käytössäsi? Millä koneella teet applikoinnit? -Lastenvaateompelemisesta vasta haaveileva- :)

  VastaaPoista
 7. Kiitokset vielä kaikille kommenteista! :)

  Anonyymille "haaveilijalle" tervetuloa linjoille. :) Mulla on käytössä Bernina 800DL saumuri ja Viking Husqvarna Tribute 140M ompelukone. Applikoinnit sujuvat tuolla ompelukoneella oikein hyvin, mutta homma onnistui yllättävän hyvin myös sillä marketti-Evalla, jolla ompelun pari vuotta sitten aloitin. :) Rohkeasti kokeilemaan vaan! Tekemällä oppii! :)

  VastaaPoista

Jätä jälki, kirjoita kommentti, paljasta, että piipahdit! :)