torstai 7. maaliskuuta 2013

Tutkitaan! Autetaan! Suojellaan!Oktonautit jaksavat kiinnostaa vieläkin! Jässikkä onkin jo kauan pyydellyt itselleen Oktonautti-lippistä. Logo oli ollut leikattuna jo pitkään, aina Kapteeni Valkonen -paidasta lähtien (löytyy täältä), mutta nyt vasta sain lippiksen tehtyä.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lippiksen mallina on taas Unikuun blogista napattu käännettävän trikoolippiksen kaava. Toisella puolella uiskentelevat hait (kangas löytyi halvalla kirpparilta) ja toisella puolella on turkoosi trikoo (en muista mistä). Lippaan laitoin tällä kertaa kolme tukikangaspalasta, niin siitä tuli sopivan napakka.
 
 
 
 
 Applikoinnin palaset ovat velouria. Hitusen jäi vaivaamaan, kun ompelujälki jäi vähän suttuiseksi, mutta ei se lippiksen omistajaa tunnu haittaavan.
 
 
 
 
 
 
 Tämä lippis päässä on jo monet oktohälytykset hoidettu. 
Ja nyt Pirpanakin haluaa omansa... :)
 
 
 Ps. Lukijoille on vielä arvonta käynnissä! (täällä) Joko osallistuit? :)
 
 
 

7 kommenttia:

 1. Oktonautit on kova juttu meilläkin! Pojat odottaa kanssa että saisivat omat paidat ja tuo lippis on kyllä tosi hieno ja hyvä idea!

  VastaaPoista
 2. ei uskalla pojille näyttää, on hieno! mulla kwasipaita edelleekin tekemättä jota isompi hingunnu pitkään..

  VastaaPoista
 3. Hieno lippis ja ihan loistava idea. :)

  VastaaPoista
 4. Meillä kanssa muksut leikkii oktonautteja ja etenkin poika on niistä aivan innoissaan. Olen miettinyt applikointia, mutta hahmot tuntuu liian hankalilta vaan ehkäpä tuo logo onnistuisi. Kiitos vinkistä! Ja onnea yksivuotiaalle! Unohtui arvonnassa onnitella.

  VastaaPoista
 5. Kiitos! Mullakin oli ajatuksena, et vois applikoida ton logon ihan reilussa koossa paitaan. :)

  VastaaPoista
 6. Kivannäköiset lippikset! Onko näille olemassa/saatavilla jonkinlaista kaavaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Ahrari. Kaava löytyy Unikuun terapiahuone -blogista: http://terapiahuone.blogspot.fi/p/kaannettavan-trikoolippiksen-ohje.html

   Poista

Jätä jälki, kirjoita kommentti, paljasta, että piipahdit! :)