torstai 18. huhtikuuta 2013

Hempeä kangaskori kauluspaidoista
Kaikki viimeaikojen ompelukset tuntuvat olevan linjaa "tätä olen haudutellut pitkään ja viimein sain tehtyä". Tämä kuuluu samaan sarjaan. Uudessa Ihana-lehdessä oli kangaskorien ohje. Mielessäni tämä idea oli kypsynyt jo kauemmin, mutta lehden juttu taisi tuupata vauhtia tähän viivästyneeseen projektiin.

Huhtikuun haasteena on ollut ommella kierrätysompeluksia. Tämä onkin pääasiassa kierrätysmateriaalista tehty, sillä kangaskori syntyi kahdesta kauluspaidasta. Toiseen kankaaseen on silitetty myös tukikangas. Vaaleanpunainen paita oli vanha imetyspaita, joten muotolaskokset ja leikkaukset toivat hommaan oman haasteensa.


 Reuna on kantattu vinonauhalla ja koristeena on pari kukkaa ja pitsiä. Kukkien ohje löytyi samaisesta, uudesta (2/2013) Ihana-lehdestä. Kukka oli todella helppo tehdä. Mielestäni kukista tuli myös tosi nätit. :) Tumma nappi on vanha puunappi, isommassa kukassa on kaksi nappia päällekäin.

Oikeasti tämä kori menee tuliaisiksi ystävälleni. Värit on ajateltu heidän saunamökkinsä sisustuksen mukaan. Heillä on myös ollut ideana, että tuvassa käytetään mahdollisimman paljon vanhoja materiaaleja. Siksi tämä kierrätysmateriaaleista tehty kori passaa sinne varmasti oikein hyvin.

Mutta jos tämä kori olisi jäämässä itselleni, olisi siinä kiva säilytellä vaikka jotain ihania ompelujuttuja. :)


9 kommenttia:

 1. Aivan ihana! Tuollainen olisi mukava muisto itsellekin juuri imetyspaidasta, niihin liittyy niin ihania muistoja. Tuliaisenakin kyllä kiva, kun kerran sopii niin hyvin sisustuksen ideaan.

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihana <3 siis ihan huippu <3 tällainen olisi kyllä niin ihana saada <3

  VastaaPoista
 3. Tämä on kyllä niin kaunis! Tahtoo kanssa :)

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka kaunis ja hempeä :)

  VastaaPoista
 5. Mielettömän hieno! Upea kierrätys idea =)

  VastaaPoista

Jätä jälki, kirjoita kommentti, paljasta, että piipahdit! :)