lauantai 25. toukokuuta 2013

Ompeluhaasteena pussukka
Perjantai-iltana ei ollutkaan tällä kertaa Project SaVaWaytä. 
Sen sijaan vietettiin Kankaiden yötä. 
Ikasyr julkisti blogissaan ompeluhaasteen (täällä haaste sekä kaava- ja ohjelinkit), jossa tarkoitus oli ommella tietyllä kaavalla pussukka. Onneksi osallistumisaikaa jatkettiin tälle päivälle, koska yöllä en ehtinyt tätä vielä ommella. Tällainen tuli minun versiostani:
 


Kaava oli tosi kiva! Toteutus ei vain ihan täysin onnistunut. Vetskarin päädyt jäivät vähän myttyrälle... :/ Vetoketju saattoi olla liian pitkä, tai ainakin ompelin päätyihin liian pitkälle.
Voi myös olla, että hempeät kankaat ja värit sopivat tähän malliin paremmin kuin nämä.

Tähän valitsin kuitenkin aika kirkkaita perusvärejä, koska tämän oli tarkoitus mennä 5-vuotiaalle tyttöselle synttärilahjaksi. (Tosin sattuneesta syystä emme päässeetkään tänään juhlimaan...)


 
 
Litteänä pussukka näyttää tältä. Sinivalkoinen kangas on Marimekkoa. Punapilkullinen kangas ja vuorin maatuskakangas on ostettu paikallisesta kangaskaupasta. Vetoketju on mummilta peritystä varastosta.
 
 
 
 
 
 


Kaava vaikuttaa niin kivalta, että tätä täytyy ehdottomasti kokeilla uudestaan! Jospa sitten vetoketjun ompelukin onnistuisi jo paremmin. :)


 

9 kommenttia:

 1. Onpas tosi hieno. Olet niin taitava. Minä en varmasti osaisi tehdä mitään tällaista...

  VastaaPoista
 2. Kiitos Eitsu. Ei tässä oikeastaan ole mitään muuta vaikeaa kuin vetoketju. Eikä sekään taida olla kiinni kuin oikeasta aloitus- ja lopetuskohdasta, jotta ne nurkat kääntyisivät siististi. :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva, värit ovat mielestäni just upeat! :)

  VastaaPoista
 4. Ompas upea pussukka...hirmusta näpertelyä!!

  VastaaPoista
 5. Hyvin sopivat nuo reippaat väritkin tähän pussukkaan. :) Minunkin piti tätä kokeilla, mutta Kankaiden Yön valvominen verotti sen verran voimia, etten eilen ollut kokeilutuulella.

  VastaaPoista
 6. Tää on kiva, hyvin passaa värit yhteen :)

  VastaaPoista
 7. Tämä on todella nätti. Kankaat sopivat toisiinsa kovin kivasti :)

  VastaaPoista
 8. Niin kivan näköinen pussukka, että tekis mieli itsellekin .)

  VastaaPoista

Jätä jälki, kirjoita kommentti, paljasta, että piipahdit! :)