maanantai 20. toukokuuta 2013

Pinkki Flow
 
Tämän tunikan piti valmistua jo pitkän aikaa sitten - samaan aikaan kuin tämän Jässikän epäonnistuneen kauluspaidankin (postaus löytyy täältä).


Kaikki ei vain tunikankaan kohdalla mennyt ihan niin kuin piti. Onnistuin leikellessäni unohtamaan, että helmakappaleita tarvitaan kaksi, eteen ja taakse. :D Kankaan olin jo leikellyt sen verran laveasti, että se ei enää riittänyt toiseen helmakappaleeseen. Homma jäi hautumaan, ja lopulta käyttöön piti ottaa suunnitelma B.

Kaunis, pinkki-oranssiraitainen kangas on Noshin luomujerseytä Käpyseltä. Helmaosan jouduin nyt tekemään yksivärisestä trikoosta (Wexleriltä Lahdesta). Sävy ei ole aivan sama kuin raidoissa, mutta parempaakaan ei nyt ollut. Ja kyllä - taas Majapuun raitaresoria. Sille olen aivan myyty. :)Tunikan kaava on Flow (Ottobre 4/2012). Kaavaa olen käyttänyt ennenkin, mutta ensimmäisen kerran koin onnistumisen elämyksen Framilonin kanssa! Rypytys onnistui kerran hienosti. :) Taskuihin laitoin valkoiset napit, jotta resorin valkoinen löytyisi myös muualta tunikasta.Tunikan malli näyttää vähän hassulta lattialle levitettynä, mutta näin roikkuvana se laskeutuu tosi kivasti.


Kevätjuhlissa lasten esitys oli Nukkumatti-laulu. Siksi nämä trikoiset vaatteet saivat toimia myös juhlavaatteina, koska hienompia roolivaatteita ei tarvittu.
 Tässä pari iltahämyssä, juhlien jälkeen otettua sovituskuvaa.

 

5 kommenttia:

 1. Nätti mekko! Tuo Noshin trikoo on ihanaa, mutta vaikeaa yhdistellä kun värit ovat niin haaleat. Sopii tuohon kuitenkin hyvin. :)

  VastaaPoista
 2. Kivannäkönen tunika, yhtään ei haittaa tuo yksivärinen alaosa! :)

  VastaaPoista
 3. Hienoja molemmat! Eritoten tuo pojan paidan kaulus jää kyllä mieleen, "haluan joskus kokeilla"-listalle :) Ja raidat <3

  VastaaPoista
 4. Mekko näyttää tosiaan lehitettynä hupsulta, mutta päällä se on aivan upea. Molemmat ompelukset ovat hienoja ja hyvä kuulla ettei kaikilla muilla mene leikkuut aina kohdilleen.....

  VastaaPoista

Jätä jälki, kirjoita kommentti, paljasta, että piipahdit! :)