lauantai 4. toukokuuta 2013

Project SaVaWay goes Saharaita
Perinteisen perjantain Project SaVaWayn lähtökohtana oli tällä kertaa yllätyspussi. Pussin sai avata vasta perjantaiaamuna, jolloin pussista paljastui pala Käpysen Saharaitaa. Osa oli saanut keltavihreää puolta kankaasta, osa oranssivihreää. Minun paketistani paljastui oranssia.
 
Seurasi päivä pähkäilyä ja visiointia. Vain hetkeä ennen kello iltayhdeksää päätin, mitä aion ommella. Saharaidan rinnalle hameeseen valikoitui Majapuun sydänneulos.
 
 

 
 Hame on saksittu ihan summassa, mitään kaavaa minulla ei ollut. Alusta lähtien olin kuitenkin ajatellut, että haluan Saharaidasta näkyviin vain oranssit raidat. Tässä hameessa on yksi vihreä raita, mutta se on alemmassa röyhelössä piilossa ylemmän alla. ;)

Pitkät soirot on saumuroitu yhteen, rypytetty ja ommeltu kiinni yläosaan. Röyhelöiden alareunat on rullapäärmätty. Yläosaan on käännetty kuja leveälle kumpparille.
Rypyt eivät ehkä menneet ihan tasaisesti, mutta tuskin se vauhtia haittaa.


Koska hame valmistui hyvissä ajoin ennen määräajan loppua, päätin käyttää Saharaidan jämät vielä teeppariin ja tehdä tästä kunnon setin.

 
 


Teepparia en ehtinyt ihan saada valmiiksi tuon määräajan sisällä, joten resorikanttaukset ja sydänkoristeen ompelin yliajalla.Teepparin kaavana on taas Hoops (Ottobre 3/2012). Saharaidan lisäksi tässä on Majapuun keltaista trikoota, oranssia ja keltaista miniraitaresoria ja yksi sydän neuloksesta. Aika aurinkoinen yhdistelmä, eikös?
Pirpana pääsi heti aamulla kokeilemaan uutta kesäsettiään.


Kiva projekti oli taas! Kiitos vielä Käpyselle ja monille ahkerille kanssaompelijoille! :)
 

14 kommenttia:

 1. Kaunis, yhteensointuva asukokonaisuus! Tykkään!

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka kaunis setti taas!!

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Ja kiitos, kun jaksatte kommentoida. Tuntuu kivalta saada kommentteja. :)

  VastaaPoista
 4. Voi miten kiva setti! Ihanan pirteä :)

  VastaaPoista
 5. Hieno setti :)taasen harmittaa kun en osallistuntu, mut jotenkin en ikinä kerkee tuohon koneellle vielä tuolloin, varsinkaan perjantaina.

  VastaaPoista

Jätä jälki, kirjoita kommentti, paljasta, että piipahdit! :)