maanantai 29. heinäkuuta 2013

Martta ja Eevert
Saanen esitellä: Martta ja Eevert, teatterimme uudet tähdet!
 
 
 
 


Hysssss! Esitys alkaa!
 
 
 
 
 
Teatteria askartelimme joskus kauan sitten lapsien kanssa sorminukketeatteriksi, mutta homma jäi vähän vaiheeseen. Teatterilta puuttuu siis yhä nimikyltti, koristeet ja esirippu. Eivätpä ne puutokset kuitenkaan käyttöä haittaa.
 
 
 
 
 

Keppinuket Martta ja Eevert syntyivät tänään askartelutuokiossa lasten kanssa. Martta on Pirapanan ja äidin tuotos, Eevert lähes kokonaan Jässikän tekemä. Tilkkulaatikosta kaiveltiin kivoja tilkkuja vaatteisiin ja lankaa silputtiin hiuksiksi. Pää on tehty massapallosta.
 
 
 
 


Pieni kurkistus helman alle paljastaa, että vartalona on juotavan jogurtin pieni pullo, jonka läpi menee varrastikku joka taas on työnnetty massapallon sisään.
 
 
 
 


Martta ja Eevert kävivät tämän päivän esityksessä mustikkametsässä.  Saas nähdä, mihin seikkailuun he seuraavaksi pääsevät... :)3 kommenttia:

  1. Hyvän mielen keppinukkeja, hymyilyttää. :) Tässäpä ideaa itselleni ekaluokkalaisten käsitöihin,kun taas koulu pian alkaa. Kiitos inspiraatiosta!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista, Pikku Akka! :) Tää voiskin olla hyvä juttu pienille koululaisille! Sitten voisitte kirjottaa tarinat ja tehdä esityksiä ja ja ja... :) Mun piti tehdä näistä jo jouluksi tonttuja, mut sillon se jäi. Jospa täksi jouluksi sitten. :)

    VastaaPoista
  3. Ihan totta - juuri noin ajattelin tehdä. :)

    VastaaPoista

Jätä jälki, kirjoita kommentti, paljasta, että piipahdit! :)