lauantai 6. heinäkuuta 2013

Peso Pirpanallekin




Parissa aikasemmassa postauksessa olen tästä ompeluksesta jo vihjaillut. Salaiselle vaateystävälle tehty Peso-mekko (löytyy täältä!) aiheutti Pirpanassa sellaisen reaktion, että hänelle oli aivan pakko tehdä oma versio... pinkkinä - kuinkas muuten!
 
 
 
 


Velour on samaa ystävältä saatua kangasta kuin edellisen postauksen hamosessakin. Turkoosit kantit sopivat tähän mielestäni mainiosti.
 
 
 
 
 
 
Tein tämän liivarin melkein valmiiksi jo heti salaisen vaateompeluksen jälkeen, joten en millään enää muista, mitä kaavaa lopulta käytin... Saattoi olla Lime Punch, sen verran leveältä helma näyttää. Tähänkin laitoin - salaisen tavoin - helmaan Wexleriltä ostettua vaaleansinistä pitsiä.
 
 
 
 
 
 
Applikaatio on tässäkin tehty velour- ja trikootilkuista. Tällä kertaa näpersin Pesolle myös laukun (kuten netin kuvassa onkin), koska lapset antoivat ankaraa kommenttia siitä, ettei ensimmäisellä Pesolla ollut laukkua! :D Peso on ihan omakin suosikkini, koska siinä on jotenkin niin selkeät ja raikkaat värit, jotka sopivat monelle taustalle. (Ja ehkä vielä erityisen hyvin tähän pinkille. :) )


Nyt löytyy meiltäkin tyytyväinen tyttö omassa, pinkissä Peso-mekossaan.
 
 
 

Kokokin vaikuttaa suht passelilta ja alle mahtuu varmasti syksymmällä vielä paitakin. (Leggarit eivät ole omaa tuotantoa, vaikka ihan omantyylisiltä vaikuttavatkin.)


Parina päivänä onkin tullut postailtua ihan urakalla! Oletkos jo huomannut kaikki aiemmat? :)
Ja lisää on vielä tulossa!
 
 
 

8 kommenttia:

 1. Täydellinen mekko pienelle prinsessalle!

  VastaaPoista
 2. Niin ihana aplikaatio <3 Rakastan sen pieniä yksityiskohtia!

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Pienet yksityiskohdat vaativat aikaa, mutta ovat kyllä vaivan arvoisia. :)

  VastaaPoista
 4. Upea applikaatio! En taida uskaltaa tätä kuvaa meidän Okto-fanille näyttääkään. Oma applikaatioinspiraationi on jossain kesälomaa viettämässä :-D

  VastaaPoista
 5. Minunkin Prinsessa on itselleen tilaillut jotain tämän tyylistä, Peso olis kuulemma paras. Miten en saa nyt oikein aplikaatioinspistä päälle? Sulla ei ole kyllä inspiraatio kateissa. Onneksi toisen hyvä vire motivoi itseänikin. :)

  VastaaPoista
 6. Kiitti!
  Nyt on tosiaan tullut ommeltua jonkin verran! :) Toivottavasti Pikku Akankin inspis löytyy. Ja kiva, kun jaksat kommentoida niin ahkerasti. :)

  VastaaPoista
 7. Voi, että miten ihana tämä on <3 ihanan pinkki ja tuo pitsikin on niin ihana. Aplikaatio taattua ihanaa laatua <3

  VastaaPoista

Jätä jälki, kirjoita kommentti, paljasta, että piipahdit! :)