lauantai 6. heinäkuuta 2013

SaVaWay: Pelkkää pinkkiä!
SaVaWayn perjantain ompeluhaasteena oli tällä kertaa Yksiväristä!
Ei varmaankaan ole jäänyt epäselväksi, mikä Pirpanan lempiväri on... Niin juuri, pinkki. Pinkki olikin siis aika luonnollinen valinta illan väriksi.
Tällaisen pienen hamosen sain määräajassa tehtyä:

Idea on ollut mielessä jo kauan, ja nyt tulikin oiva tilaisuus toteuttaa se. Aiemmin visiossa tästä piti tulla liivari, mutta kangasta ei ollut jäljellä enää niin paljoa (ja syy siihen selvinnee seuraavassa postauksessa ;) ). Pieni hamonen tulee sekin ihan tarpeeseen.
Myös taakse tikkasin pienen koristeen. Hame on saksittu vapaalla kädellä. Velourin olen saanut joskus ystävältäni. Pinkki resori on Hannan Kankaalta.


Piirsin siis kuviot haihtuvalla tussilla kankaaseen ja tikkasin päältä tiheällä siksakilla (revittävä tukikangas alla), aivan kuin applikoidessa. Pinta on aika hauska ja kuvio näkyy vähän eri tavoin eri katsontakulmista. Valo tietysti vaikuttaa myös.
Tätä voisi kokeilla joskus jonkin toisenkin väriselle kankaalle! :)

8 kommenttia:

 1. Haihtuva tussi, oivallista :D
  Hieno tuli!

  VastaaPoista
 2. Tää on kaunis ja hieno idea, joskus kokeilen kyllä itsekin :-)

  VastaaPoista
 3. Olen katsellut tuota haihtuvaa tussia sillä silmällä ja miettinyt, että noinkohan se kokonaan haihtuu pois. Mutta ilmeisesti se siis toimii. Kiva idea hameessa, vähän erilainen kuin normi applikaatio. Tykkään :-)

  VastaaPoista
 4. Juu, ainakin tuo minun haihtuva tussi (Prym)on haihtunut kokonaan - kunhan ei silitä ennen haihtumista! Kostealla liinalla olen myös saanut merkintöjä pyyhittyä, jos on kiire. (Tähänkin piirtelin vähän enemmän, mutta huomasin, että liika on liikaa.)
  Käytän sitä myös tavallisissa applikoinneissa yksityiskohtien tekemisessä.

  VastaaPoista
 5. Kiva hame :) Mulla pinkkiä kanssa palanen, voisi koittaa tehdä jollekkin tytöilleni. Tykkäisivät varmasti. Olisipa muuten mustana talveksi ihana tuolle kiukkuavalle esikoiselle.

  VastaaPoista
 6. Joo, mustaa mäkin mietin, mut en oikein osannut siitä Pirpanalle tehdä. Varmasti tulisi kaunis mustallakin pohjalla. :)

  VastaaPoista
 7. Ihana ja piretä hamonen! Tosi kiva idea tuo kuvio.

  VastaaPoista
 8. Voi, että miten ihana kirjailtu hame. Tosi tosi kaunis <3

  VastaaPoista

Jätä jälki, kirjoita kommentti, paljasta, että piipahdit! :)