maanantai 22. heinäkuuta 2013

Tähdellinen visio
Saimme ihanan tähtikankaan. Siitä se ajatus sitten lähti.
 
 
 


Suunnittelimme tätä yhdessä Jässikän kanssa. Lähtökohtana oli tuo tähtikangas, jonka sain viime viikolla ystävältä. Ensin visioimme tavallista paitaa, mutta lopulta päädyimme tällaiseen vaatteeseen ja kangasyhdistelmään. Huppari on tehty mustasta Ikasyrin joustofroteesta, hupun vuorina on Liandlon raitaa ja resorina taas Majapuun raitaresoria. Hupun kiinnityssaumaan ompelin peitoksi Nappinjan siksak-joustokanttinauhaa. Ripustuslenkin tein resorista. Vetoketju saattaa olla Karnaluksilta.
 
 
Kaavana on Funny Fox (Ottobre 4/2012), luultavasti pienin muutoksin. (Olen tehnyt tällä kaavalla yhden hupparin aiemminkin. Se löytyy täältä.) Laitoin taskuihin tukikankaan, mutta se ei varmaan olisi ollut välttämätöntä. Hieman parantamisen varaa jäi myös huppuun; resoria olisi voinut venyttää vähän enemmän, niin hupun aukko olisi asettenut pienemmäksi. Mutta vetoketjun ompelu sujui taas ihan hienosti.
Varmasti tälle käyttöä löytyy, vaikka huppu vähän lörpöttääkin! Näillä kesäkeleillä kun on huppareillekin kova tarvis...!

10 kommenttia:

 1. Voi, että miten upea huppari <3 oot kyllä niin taitava!

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia kommenteista, ihanaiset! Jännä tosiaan, että mustakin väri voi näyttää raikkaalta. :)

  VastaaPoista
 3. Oi, mikä tyylikkyys! Tosi hienosti sommitellut yhdistelmät ja leikkaukset.

  VastaaPoista
 4. Todella kiva huppari! Kelpais taatusti meidänkin vaativalle poijaalle! ;)

  VastaaPoista
 5. Tää on kyllä makee! Kertakaikkisen hieno :-)

  VastaaPoista

Jätä jälki, kirjoita kommentti, paljasta, että piipahdit! :)