maanantai 30. syyskuuta 2013

Roosa nauha -huutikseen (osa 1)
Kuulun innovatiiviseen ja lämminsydämiseen ompeluporukkaan, joka haluaa olla mukana tekemässä hyvää!4.10 on virallinen Roosa nauha -päivä ja olemme keksineet tempauksen,
jolla keräämme rahaa huutokaupan avulla omaan lahjoituspottiimme!

Ompelemme tuotteita, joissa kaikissa on jotain pinkkiä!
Sen jälkeen pe-aamusta alkaen ne laitetaan Facebookiin lastenvaatekirppis Piilon sivulle Huutokauppakansioon 
(linkki Piilon sivulle tässä).
Sieltä voit huutaa itsellesi uniikin käsityön!
Huutokauppa on voimassa iltaan 20.00 asti, jonka jälkeen voitetun tuotteen summa maksetaan suoraan ilman välikäsiä perustamamme keräyksen sivulle (linkki tässä).


Sen jälkeen huutamasi tuote postitetaan sinulle ompelijan toimesta.
Hyvä mieli tulee jo välittömästä sydämestä.

Lahjoituksen pottiin voi toki tehdä, vaikka ei huutokauppaan osallistuisikaan. Uskon, että jokainen euro hyvälle asialle on tärkeä!


Hyväntekeväisyyden nimissä ompeluporukka kaivoi ompelukoneiden ja saumureiden lisäksi esille "ihan luvan kanssa" myös puikkoja ja koukkuja. Minä heiluttelin koukkua näiden kahden huivin merkeissä.


Tämä huivi on virkattu salomoninsolmuilla. Lankana on paikallisesta liikkeestä ostettu 
Katia Azteca, jossa on 50% villaa ja 50% akryylia. Huivi on mielestäni juuri sopivan kokoinen, jotta sitä voi pitää kaulassa etupuolellakin. Toki sen saa myös harteille lämmittämään.


Tämä toinen virkattu huivi syntyi lauantaina mielenkiintoisia luentoja kuunnellessa. :)


Tämä onkin sitten muhkeampien huivien ystävälle. Tuubihuivi on virkattu yksinkertaisesti pylväitä tehden. Pituutta riittää hienosti kahteen lenkkiin kaulan ympäri, varmasti myös hupun alle laitettavaksi, jos niin tykkää pitää. Ihanan pehmoinen tämä on.
Lanka on Novitan Hilettä, jossa on 79% akryylia, 20% villaa ja 1% polyesteriä.
Kuvissa ei oikein näy, mutta langassa on siis pientä kimalletta. Mm. näitä voi siis huudella itselleen tuolta huutokaupasta. Minultakin tulee sinne vielä muutakin, mutta voinpa kertoa, että sinne on tulossa monilta aivan ihania käsitöitä! Aivan mahtava tilaisuus saada harrastelijoiden hienoja töitä omakseen ja tukea samalla tärkeää asiaa! Tervetuloa mukaan!

 

2 kommenttia:

Jätä jälki, kirjoita kommentti, paljasta, että piipahdit! :)