tiistai 17. syyskuuta 2013

Sinipunasetti
Viikonloppuna olimme kyläilyreissulla. Lapsille oli leikkiseuraa ja äidille ompeluseuraa. Loistava viikonloppu siis. :)
Sain jotain aikaiseksikin, mutta kun meinasin blogata tekemäni paidan ajatuksella "eka Metsolan kankaasta ompelemani vaate", tuli mieleeni, että Metsola-neitsyshän meni jo kesällä ja tekele on yhä bloggaamatta. 
Tässäpä siis ihan ensimmäinen tekemäni vaatesetti, jossa on käytetty Metsolan kangasta:
 Kukkakangas on siis Metsolan Waterlily-joustista, jonka sain tuolta samaiselta ompeluystävältäni. Teeppariin löytyi kaapista juuri oikeansävyistä trikoota (Hannan Kankaalta) ja tietysti ihanaa raitaresoria (Majapuulta).
Paidan kaavana on Hoops (Ottobre 3/2012). Yksityiskohdiksi lisäsin niskaan pienen nauhanpätkän ja rintapieleen virkkaamani kukan.
Hamonen on leikelty ihan vapaalla kädellä ilman kaavoja. Tämä oli kiva perusvaate kesällä ja menee vielä talvellakin leggareitten kanssa.Pirpana ei meinannut huolia ensin hametta päälleen millään. "Ne on ihan huonosti! Ne on ihan väärin päin! Ne on ihan rikki!! Pitäs viiä korjaamolle!" Hänen mielestään aallot olivat siis kukan varsia, joiden olisi pitänyt olla pystyssä. Pienen pehmittelyn ja tarinoinnin (kuinka mökilläkin heiteltiin kukkia aalloille kellumaan jne.) jälkeen hame kelpasikin jo hyvin. :)


Syksy on tuonut mukanaan kiireitä, joten bloggaaminenkin on jäänyt vähän vähiin. Yritän tsempata tässä asiassa! Ommeltuja tekeleitä onkin jo odottamassa kuvaamista ja postaamista. 
Ja onpa muuten hienoa, kuinka paljon tänne on jo kertynyt lukijoita: yhtä vaille 260! Huimaa! Kiitos teille kaikille! Jospa tässä syksyn mittaan vaikka lukijoitakin tulisi muistettua jollain kivalla jutulla... ;)

8 kommenttia:

 1. Ihanan raikas setti! Tykkään :)

  VastaaPoista
 2. Merellisen raikas setti. Melkein voi kuulla aaltojen loiskeen rantakallioihin!

  VastaaPoista
 3. Kiva setti! Hauskat kommentit tytöltä :D Niin me nähdään asioita eri tavalla. :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana setti ja perusvärit miellyttävät silmää.

  VastaaPoista
 5. Kiva setti :)taisin olla Se 260.lukijasi,liityin äsken lukijaksi :)

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia kaikille! Ja Väriä:lle tervetuloa! Nyt saatiin hieno luku täyteen! :)

  VastaaPoista

Jätä jälki, kirjoita kommentti, paljasta, että piipahdit! :)