sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Sydän paikallaan (Panda tulee kylään, osa 1)

Lastenklinikan osastolla K12 on kova pula pehmoleluista. Osallistun Panda tulee kylään! -keräykseen, jossa tehtaillaan sairaalaan pehmoleluja, jotta kaikki pienet potilaat saisivat kainaloonsa pehmoisen kaverin turvaksi. Nämä pienet pupuset tein kaapista löytyneistä (ainakin minun mielestäni ihanista) puuvillakankaista ja -tilkuista. Turkoosia pilkkukangasta olen säästellyt jotainkin Pirpanan mekkoa varten, keltaisesta olen jo mekon neidille  joskus tehnyt, samoin ruskea-vaalenpunaisesta. Hienoa, että puput pääsevät näissä samoissa kuoseissa ilahduttamaan pieniä potilaita. Pitäähän pupuilla olla pieni töpöhäntäkin. :)
Tämä sininen on ehkä oma lempparini. Tässä punainen sydän pääsee kivasti esille.
Kaikkiin pupuihin on applikoitu häntä, korvat, kasvot ja sydän. Täytteenä on tyynyn (pallokuitu) täytettä. Puput kestävät 40 asteen pesun.
Pupun mallin löysin Pinterestistä. Kaava ja ohje löytyy RevoluzZzan blogista (täältä). Maanantaina nämä puput aloittavat matkansa kohti Helsinkiä. Ne luovutetaan sairaalalle maanantaina 9.9.2013, ja joskus sen jälkeen jonkun pienen iloksi. Toivottavasti nämä pupuset tuovat iloa ja lämpöä muutamaan sydämeen. <3


12 kommenttia:

 1. Ompa hellyttäviä pupusia <3 Ja miten hyvään tarkoitukseen, kiva jos pääsevät piristämään jonkun kipeän pienen sairaalassaoloaikaa!

  VastaaPoista
 2. Söpöjä ja hyvään tarkoitukseen :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat puput ja ihana idea auttaa näin. ♥

  VastaaPoista
 4. Oi, suloinen tuo sydän pupusilla <3

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista! Ne lämmittävät kovasti mieltä. :)

  VastaaPoista
 6. Onpa ihana ja kaunis ajatus. Ihastuin näihin pupuihin ihan täysin!

  VastaaPoista
 7. Suloisia pupuja ja ihana idea ♥

  VastaaPoista
 8. Oi kun suloisia. <3 Pitääpä hätyytellä esikoista joka aloitti pikkuveljelle tekemään tällaista jo pari vuotta sitten. Keneen lie tullut kun tuppaa jämään kesken nuo projektit.;)

  VastaaPoista
 9. Ihania! :) Itseäni harmittaa,etten kerennyt osallistua keräykseen.oli niin kiire viikko.

  VastaaPoista

Jätä jälki, kirjoita kommentti, paljasta, että piipahdit! :)