perjantai 28. marraskuuta 2014

PikkujouluaskartelujaViime viikonloppuna kyläilimme lasten kanssa ystäväni perheen luona. Vietimme lasten kanssa pikkujouluja. Edellisenä iltana ennen reissua askartelimme lasten kanssa pienet pikkujoululahjat. Lapset maalasivat tytöille hienot ovikyltit. Minä taas väkersin ystävälleni tämän.Taulu on tehty vanhan, puisen nuppipalapelin taustalevylle.  Kesällä myin palapelistä palat eräälle tuunaajalle.  Jätin taustat odottamaan mahdollisia omia tuunausprojekteja. Nyt taustalevylle tulikin käyttöä, kun maalasin siitä liitutaulun.  Koristeena on vanha paperinuken mekko, nauhaa ja pitsiä. Liitutaululle voi vaikka kirjoitella tärkeitä mittoja muistiin ompeluhuoneen seinälle.

Aamulla paketoimme kaikki lahjat. Hieman jännitin, osaavatko lapset ihmetellä, miten meiltä voi löytyä joulupaperia - ja vieläpä aivan samanlaista kuin viime jouluna paketeissa oli ollut... Onneksi tämä pieni yksityiskohta jäi heiltä huomaamatta.Paketteja availimme pienen kuusen ympärillä istuen ja aiemmin leivottuja pipareita nakertaen.
Mukavien pikkujoulujen lisäksi ehdimme tehdä muutakin. Reissu tuotti myös ompelullisia tuloksia, mutta niiden kuvaaminen unohtui.2 kommenttia:

Jätä jälki, kirjoita kommentti, paljasta, että piipahdit! :)