sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Be there or be square (Savaton osa 1)Ompeluhaasteen tehtävänantona oli perjantaina ommella mitä vain, kunhan sen tekee kahdessa tunnissa. Minä pähkäilin tällaisen kangaskasan äärellä, ennen kuin tein lopullisen päätöksen.

Yritin miettiä, mitä tulevat haasteet voisivat olla. Jotenkin ajattelin haasteajan lyhenevän, joten jätin pari nopeampaa ideaa tässä vaiheessa käyttämättä. En siis tehnyt (vielä) lintukankaasta tunikaa tai ruutukankaasta leggareita. Ruutukankaasta sain kuitenkin idean ompelukseeni.
Siitä se ajatus sitten lähti. Ruutukankaan ruudut päätyivät applikoituna paidan etukappaleelle. Neliöt ovat kaikki velouria. Etu- ja takakappaleet ovat mustaa trikoota. Trikoota ovat myös vaaleanpunainen ja minttu hiha.
Paidan malli on sama Smart Guitars (Ottobre 1/2015), jota jo aiemmin perjantaina kokeilin. Ihan hauska malli, ja sopii mielestäni myös tähän värimaailmaan hyvin. 

Paidan niskaan tein vielä kiireesti pienen jujun.Be there or be square! Teksti on painettu silikonikirjaimilla ja hopeisella kangasvärillä.

Aamulla, kun kuulin haasteen jatkuvan eri tavoin kuin luulin, ompelin paidalle kaveriksi ne ruutuleggarit.

Leggarit on ommeltu Hopsis-kaavalla. Ruutukangas on Wexleriltä ostettua neulosta, joka ei kovin paljon sitten joustanutkaan. Näistä Pirpanan leggareista tuli kuitenkin ihan sopivat. 
Samaa ei voi sanoa niistä itselle tehdyistä leggareista...

Vaikka tämä värimaailma ei ole ollut lainkaan mieleeni, alan siedättyä tähän(kin) vähitellen.
Tässä on vähän sellainen ysärihenki.  Ihan hauskalta setiltähän tämä näyttää.


 Haasteen toinen osa koittikin sitten lauantaina...


2 kommenttia:

Jätä jälki, kirjoita kommentti, paljasta, että piipahdit! :)