sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Girly Rock Grunge (Savaton osa 6)Ompeluhaasteen kuudennessa osassa valitsimme yhden kolmesta "asiakkaasta". Asiakas halusi asun, joka oli hänen tyylinsä mukainen ja sopisi tietyyn tilaisuuteen. Minä valitsin asiakkaan, joka ilmoitti tyylikseen "girly, rock, grunge".

Tämä haaste sai minut kokeilemaan jotain, mitä en ole koskaan ennen tehnyt: istuvan yläosan teko joustamattomasta kankaasta! Löysin kaapin perältä ruutukankaan, joka sopi mielestäni tavoittelemaani tyyliin mainiosti. Topin tein Bubble Pocket -mekon kaavaa hyödyntäen. Topille kaveriksi tein tyttömäisen, mustan hameen Tyrnifarmarit-blogin ohjetta hyödyntäen.

Kiire oli kova, koska väsäsin tätä asua työpäivän päätteeksi. Kiireestä huolimatta kuitenkin jopa vuoritin topin kokonaan kukkapuuvillalla. Asiakkaan kuvauksessa luki, että rokahtavan tyylin vastapainona hän pitää myös pastellisävyistä. Näitä sävyjä löytyi nyt vuorikankaan kukista.
Topin taakse laitoin rouheaan tyyliin vetoketjun kankaiden päälle. Vetskari on kierrätysmateriaalia vuosikymmenten takaa.


Ja miten näistä sitten muotoutui toivottu asukokonaisuus?
Asiakkaan tyyliin sopivasti hameen ja topin kanssa voi pukea vaikka maiharit. (Ne muuten lainasin työkaverilta ihan tätä varten.) Toppia voi pitää hameen sisällä tai päällä. Hattukin sopisi kivasti kokonaisuuteen.Kokonaisuuden voi vielä viimeisteillä nahkatakilla. Girly, rock & grunge?

Tämä oli kyllä todella mielenkiintoinen haaste. Oli hauskaa - mutta samalla myös vähän stressaavaa - suunnitella ja toteuttaa tätä kaiken arjen ohella. 
"Asiakas" oli kuitenkin tähän asuun niin tyytyväinen, että pääsin tästä osiosta jatkoon. Seuraavassa haasteessa pääsinkin taas kokeilemaan rajojani.4 kommenttia:

 1. Tää on kyl huippu hieno asu! :)

  VastaaPoista
 2. Makee asu! Tosi hyvin istuvan topin sait noinkin lyhyessä ajassa! Nostan kyllä hattua teille kaikille, jotka olette jaksaneet tätä haastetta tehdä. Huikeita juttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Aikamoinen haaste tämä on kyllä kokonaisuudessaan ollut. :)

   Poista

Jätä jälki, kirjoita kommentti, paljasta, että piipahdit! :)