sunnuntai 10. toukokuuta 2015

HYVÄÄ ÄITIENPÄIVÄÄ!


 
Blogini ei ole leivontablogi, mutta koska näiden koristeiden näpertely oli aikamoista käsityötä sekin, ajattelin tallentaa nämäkin blogiin.
Tänä vuonna ajattelin ompelusten sijaan muistaa äitejä hieman toisenlaisella käsityöllä. Lupasin tehdä lahjaksi kakut. Ja onhan omaankin kahvipöytään kiva saada kakku.


Olen jo pitkään haaveillut silikonimuotista, jolla voi tehdä napin muotoisia kakunkoristeita. Tällä viikolla kävinkin ostamassa muotin (ja pienen irtopohjavuoan) äitienpäiväkakkua ajatellen.

Nyt sain meidän perheen kahvipöytään kakun, joka on pullollaan nappeja. Tämän kaiken sokerimäärän alla piileskelee suklaapohjainen täytekakku, jonka täytteenä on mm. suklaavaahtoa ja vaniljarahkaa. Käytiin kaikkiin kolmeen kakkuun suurin piirtein samoja täytteitä.


Omalle äidilleni tehtyyn kakkuun tein suklaapäällisen. Koristeeksi teimme lasten kanssa melkoisen määrän keväisiä kukkia.

Anopin kakussa taas liihottelevat perhoset. Lapsista oli hauskaa tehdä näitä muoteilla.
Tähän kakkuun tein perinteisen kermapäällisen, ettei mene ihan niin överimakeaksi.

Tänään meidän perhe pääsee siis maistelemaan näitä kaikkia.

MAKEAA ÄITIENPÄIVÄÄ KAIKILLE!8 kommenttia:

 1. Oih nam! Kelpaisi kyllä tännekin :) Tuollaisilla muoteilla voisikin olla hauska kokeilla kakkujuttuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olivat oikein maistuvia. :) Muotit ovat tosi käteviä. Voi helposti tehdä lastenkin kanssa hienoja juttuja. :)

   Poista
 2. Nam! Näyttävät herkullisilta ja ovat kauniita.

  VastaaPoista
 3. Ihania! Tuo pikkukukkainen on näistä mun suosikki. Tulee mieleen ihan liberty of londonin kankaat :D Ps. Saanko lainata jotain näistä kuvista Weekendchicin äitienpäivähaasteen koontipostaukseen tulevalla viikolla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se pikkukukkainen oli muuten maultaankin paras. :)
   Juu, saa lainata kuvaa. Hassua tietty, että nyt koontiin tulee kakkujuttuja, vaikka en niitä aikasemmin oo blogiin laittanukkaan. :) Mikäänhän ei tietysti estäis laittamasta niitä jatkossakin tänne... :)

   Poista

Jätä jälki, kirjoita kommentti, paljasta, että piipahdit! :)